Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter

nyckelfärdiga projekt

Artiklarna nedan handlar om de nyckelfärdiga projekt, genom dessa relaterade artiklar, kan du få relevant information, anteckningar i bruk, eller senaste trenderna om nyckelfärdiga projekt. Vi hoppas att dessa nyheter kommer att ge dig den hjälp du behöver. Och om dessa nyckelfärdiga projekt artiklar kan inte lösa dina behov, kan du kontakta oss för relevant information.
 • Grön öl, pasteuriserad öl, plasmogen öl ..... Vilken skillnad gör allt detta öl?
  Grön öl, pasteuriserad öl, plasmogen öl ..... Vilken skillnad gör allt detta öl?
  2021-01-12

  Det finns många typer av öl, som grön öl, pastöriserad öl, pastöriserad öl, utkast öl, utkast öl, etc. Så vad är skillnaderna mellan dem? Vilken typ av öl har bättre näring och vilken typ av öl smakar bättre? Idag tar brewery-utrustningleverantörerna en titt på vad skillnaden är. Låt oss börja med bryggningsprocessen av öl. Enkelt uttryckt, det är gjord av jäsning av malt, jäst, humle och vatten. Oavsett klassificering är den föregående bryggningsprocessen densamma, skillnaden är \"behandlingen \" av öl när den bryggs. Följande kommer att ge dig ett detaljerat uttalande, vad är skillnaden mellan dem i slutändan?

  Läs mer
 • Varför öl caps har 21 tänder lock och varför du väljer glasflaskor att fylla öl?
  Varför öl caps har 21 tänder lock och varför du väljer glasflaskor att fylla öl?
  2020-12-28

  Om du är intresserad i öl kunskap och öl utrustning, är du välkommen att kontakta mig. DEGONG är en professionell tillverkare av bryggeriutrustning, kan vi erbjuda högkvalitativa tjänster. Vare sig du är nybörjare eller en professionell, kan vi ge dig vad du vill.

  Läs mer
 • Gör en hantverk öl av stabil kvalitet. Har du lyckats göra dessa saker?
  Gör en hantverk öl av stabil kvalitet. Har du lyckats göra dessa saker?
  2020-12-14

  Vänner som ofta brygger öl vet att varje flaska hantverk öl smakar annorlunda. För olika människor, även om de använder samma råvaror, kommer smaken av hantverk öl som produceras av samma ölutrustning att vara annorlunda. Varför hände det här? Idag delar Degong ölutrustningstillverkare dessa typer av kunskap med dig om hur man brygger högkvalitativ och stabilt hantverk öl.

  Läs mer
 • Totalt2sidor  Gå till sidan
 • Bestäm

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867