Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter

bryggeri

Dessa artiklar är alla mycket relevant bryggeri. Jag tror att den här informationen kan hjälpa dig att förstå bryggeri professionella information. Om du vill veta mer kan du kontakta oss när som helst, kan vi ge dig mer professionell vägledning.
 • Kontrollåtgärder av upplöst syre i öl?
  Kontrollåtgärder av upplöst syre i öl?
  2021-02-03

  (1) Gelatiniserande tank, mash tank, filtertank och kokande tank alla adopterar stängt runda manhål. Manhåldörren måste vara stängd i produktionsprocessen för att minska syrgasupplösningen i processen med processoperation så mycket som möjligt. (2) Inloppsröret i mosen och Wort ska vara belägna längst ner på tanken för att minska kontakten mellan mos och vridning och syre under transport. (3) Mashblandningstiderna bör minskas och blandningstiden bör förkortas för att undvika mash som bildar vorticitet och inandning av en stor mängd luft.

  Läs mer
 • Hur man minskar produktionsstyrka för ett ölföretag?
  Hur man minskar produktionsstyrka för ett ölföretag?
  2021-01-25

  Hur man minskar produktionsstyrelsen för ett ölföretag med tanke på nationella resurser, företagskostnader och miljöskydd, är vikten av elbesparing mer framträdande, och eftersom ölindustrins elkostnad står för en relativt hög andel variabel CO

  Läs mer
 • En källa till försenad bitterhet för öl?
  En källa till försenad bitterhet för öl?
  2021-01-22

  Bitter smak är en av de egenskaper som skiljer öl från andra drycker. Normal bitter smak försvinner i allmänhet snabbt, efter att ha druckit för att ge en person med uppfriskande känsla. I processen med ölproduktion, om de tekniska förhållandena inte är perfekta, är kvaliteten på råvarorna defekt, och den tekniska hygien är dålig, den bittera smaken av öl blir grov, bitter och lång efter den bittra smaken.

  Läs mer
 • Totalt5sidor  Gå till sidan
 • Bestäm

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867