Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter

Online bryggmaterial

Dessa är relaterade till Online bryggmaterial nyheter, där du kan lära dig om den uppdaterade informationen i Online bryggmaterial, för att hjälpa dig att bättre förstå och expandera Online bryggmaterial marknaden. Eftersom marknaden för Online bryggmaterial utvecklas och förändras, så rekommenderar vi att du samlar vår hemsida, och vi kommer att visa dig de senaste nyheterna på en regelbunden basis.
 • Varför är inte ris det första valet för öl
  Varför är inte ris det första valet för öl
  2021-01-13

  Amerikansk öl svepte världen genom kommersialisering, en mycket viktig anledning ligger i användningen av ris och majsstärkelse, vilket kraftigt reducerade kostnaden, vilket gör öl att bli en snabb konsumentvaror, vilket sopar världen. Samtidigt, trots allt, ger det lite ris smak, även om det utspäde ölsmaken, men också mer uppfriskande och skarp smak. Öl har blivit mer acceptabelt för ett bredare utbud av konsumenter och har blivit ett kraftfullt verktyg för att expandera konsumentgruppen. Ingen öl kan bryggas 100% från ris. Ris kan endast användas som tillsats.

  Läs mer
 • Efter att ha bryggat varje sats öl, är den grundläggande rengöringsprocessen för CIP-systemet
  Efter att ha bryggat varje sats öl, är den grundläggande rengöringsprocessen för CIP-systemet
  2021-01-07

  Utrustningen städas efter varje brygger, inklusive tankar, rör och rördelar. Brewery.Cleaning krävs när varje sats är klar, krävs en stor månadsrengöring, och regelbunden inspektion och underhåll av ölutrustningen krävs. Användningen av högkvalitativ utrustning bör se till att utrustningen är ren och användbar, vilket ger en perfekt produktionsmiljö för varje sats ölbryggning.

  Läs mer
 • Hur man korrekt styra oxygeneringsmetoden och oxygeneringsmängden av kallvridning?
  Hur man korrekt styra oxygeneringsmetoden och oxygeneringsmängden av kallvridning?
  2021-01-05

  Luftning av Cold Wort verkar vara en mycket enkel process, men vägen för luftning av Wort och kontrollen av luftning av wort är avgörande för den normala jästens, jästproduktionsprocessen, kvalitetsstabilitet och smakegenskaper hos ölprodukter. Om syret inte är ordentligt fyllt, kommer det att orsaka en serie förändringar i fermentationsprocessen, och till och med leda till dåliga jäsningsresultat och smakfel.

  Läs mer
 • Totalt3sidor  Gå till sidan
 • Bestäm

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867