Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter

Microbrewery Equipment

Att veta att du är intresserad av Microbrewery Equipment har vi listat artiklar om liknande ämnen på webbplatsen för din bekvämlighet. Som en professionell tillverkare, hoppas vi att denna nyhet kan hjälpa dig. Om du är intresserad av att lära mer om produkten är du välkommen att kontakta oss.
 • Ölprocessen kontrollerades av PLC
  Ölprocessen kontrollerades av PLC
  2021-02-02

  Ölproduktionsteknik består huvudsakligen av Wort-förberedelse, öljäsning, ölfyllning och andra tekniska processer, och produktionsprocessen, det vill säga brewhouse / mashing. Kontrollen av ölmosningsprocessen är den viktigaste delen i hela ölproduktionsprocessen. Kontrollen av processindexet spelar en avgörande roll i stabilitet, smak och andra tekniska index av öl. I ölproduktionskontrollen upptar PLC en mycket viktig position, det kan bilda ett styrsystem med perfekt kontrollfunktion tillsammans med datorn, för att lösa temperaturkontrollproblemet i mashingprocessen.

  Läs mer
 • Hur man kontrollerar pH-värdet av öl?
  Hur man kontrollerar pH-värdet av öl?
  2021-01-26

  Hur man kontrollerar ölens pH? Ölens bryggningsmetod i restaurangen är strängt efter den tyska traditionen och den gamla bryggloven, så att den färska ölen har en unik smak mjuk och bekväm och behåller den ursprungliga karaktäristiska smaken av öl.

  Läs mer
 • Dimetylsulfur (DMS) i öl diskuteras
  Dimetylsulfur (DMS) i öl diskuteras
  2021-01-20

  DMS är en tioeterförening med en nedre kokpunkt. Lösligheten i vatten är mindre än 300 mm. Thioeterföreningar är vanligtvis oljiga och har en specifik, men obehaglig lukt. Men närvaron av DMS i måttliga mängder ger viktiga och fördelaktiga dofter och smaker till många livsmedel. Såsom te, mjölk, vin och en mängd olika drycker.

  Läs mer
 • Totalt4sidor  Gå till sidan
 • Bestäm

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867