Ölproduktionsteknik består huvudsakligen av Wort-förberedelse, öljäsning, ölfyllning och andra tekniska processer, och produktionsprocessen, det vill säga brewhouse / mashing. Kontrollen av ölmosningsprocessen är den viktigaste delen i hela ölproduktionsprocessen. Kontrollen av processindexet spelar en avgörande roll i stabilitet, smak och andra tekniska index av öl. I ölproduktionskontrollen upptar PLC en mycket viktig position, det kan bilda ett styrsystem med perfekt kontrollfunktion tillsammans med datorn, för att lösa temperaturkontrollproblemet i mashingprocessen.
Läs merHur man kontrollerar ölens pH? Ölens bryggningsmetod i restaurangen är strängt efter den tyska traditionen och den gamla bryggloven, så att den färska ölen har en unik smak mjuk och bekväm och behåller den ursprungliga karaktäristiska smaken av öl.
Läs merDMS är en tioeterförening med en nedre kokpunkt. Lösligheten i vatten är mindre än 300 mm. Thioeterföreningar är vanligtvis oljiga och har en specifik, men obehaglig lukt. Men närvaron av DMS i måttliga mängder ger viktiga och fördelaktiga dofter och smaker till många livsmedel. Såsom te, mjölk, vin och en mängd olika drycker.
Läs mer