Fermentering är processen genom vilken jäst omvandlar glukosen i öronet i etanol och koldioxidgas (CO 2) för att ge ölalkoholhalt och karbonering. När den kylda öronen överförs till fermentationskärlet och jäst tillsätts, börjar fermentationsprocessen. Hur länge gör min bi
Läs merBarley är ett av de viktiga råvarorna i processen med ölbryggning, så kvaliteten på malt spelar en viktig roll i kvaliteten och smaken av öl. Idag kommer ölbryggningsutrustningstillverkare att prata om hur man identifierar kvaliteten på malt.
Läs merÖlskum är ett komplext och svårt att förstå fenomen. Vad är en bubbla? Enkelt uttryckt är skum processen genom vilken en stor mängd gas släpper ut från en relativt liten mängd vätska. Skum förekommer inte spontant, men kräver en yttre kraft, såsom skakning eller hällning i koppen för att få gasen att fly, ibland känd som \"bubblande \". Så, ölbryggningsutrustningstillverkare talar om hur man får bättre skummande effekt?
Läs mer