Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter

Craft ölutrustning

Artiklarna nedan handlar om de Craft ölutrustning, genom dessa relaterade artiklar, kan du få relevant information, anteckningar i bruk, eller senaste trenderna om Craft ölutrustning. Vi hoppas att dessa nyheter kommer att ge dig den hjälp du behöver. Och om dessa Craft ölutrustning artiklar kan inte lösa dina behov, kan du kontakta oss för relevant information.
 • Guide till öljäsningsprocessen
  Guide till öljäsningsprocessen
  2021-12-22

  Fermentering är processen genom vilken jäst omvandlar glukosen i öronet i etanol och koldioxidgas (CO 2) för att ge ölalkoholhalt och karbonering. När den kylda öronen överförs till fermentationskärlet och jäst tillsätts, börjar fermentationsprocessen. Hur länge gör min bi

  Läs mer
 • Hur man identifierar malten i ölbryggningsprocessen?
  Hur man identifierar malten i ölbryggningsprocessen?
  2021-02-05

  Barley är ett av de viktiga råvarorna i processen med ölbryggning, så kvaliteten på malt spelar en viktig roll i kvaliteten och smaken av öl. Idag kommer ölbryggningsutrustningstillverkare att prata om hur man identifierar kvaliteten på malt.

  Läs mer
 • Hur man gör ölskum längre?
  Hur man gör ölskum längre?
  2021-01-29

  Ölskum är ett komplext och svårt att förstå fenomen. Vad är en bubbla? Enkelt uttryckt är skum processen genom vilken en stor mängd gas släpper ut från en relativt liten mängd vätska. Skum förekommer inte spontant, men kräver en yttre kraft, såsom skakning eller hällning i koppen för att få gasen att fly, ibland känd som \"bubblande \". Så, ölbryggningsutrustningstillverkare talar om hur man får bättre skummande effekt?

  Läs mer
 • Totalt9sidor  Gå till sidan
 • Bestäm

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867