Med förbättring av människors levnadsstandard och förändringen av konsumtionskonceptet utvecklas ölsorter mot diversifiering. Vete öl är en slags låg alkoholdryck av högkvalitativ vete knopp av vetenskaplig metod. Vet öl är en fermenterad öl gjord med minst 50% vete
Läs merVi vet alla att vatten är mycket viktigt som en av de viktigaste ingredienserna i processen att använda ölutrustning. För att brygga god öl måste vattenkvaliteten vara väl skyddad. Tillägg till ovanstående flera vanliga använda vattenbehandlingsmetoder i produktion, finns det jonbytarmetod, omvänd osmosmetod och elektrodialys.
Läs merCO2 är en av de viktiga komponenterna i öl, det kan effektivt förbättra effekten av ölsmaksämnen, förlänga ölets hållbarhet, dricka för att ge människor med fräsch, spännande smak. Carbon dioxid i öl produceras i fermentationsprocessen eller delvis Konstgjort tillskott, innehållet av koldioxid i öl är mellan 0,45% och 0,60%, storleken på koldioxidhalten påverkar direkt smak, smak och hållbarhetstid.
Läs mer