(1) Gelatiniserande tank, mash tank, filtertank och kokande tank alla adopterar stängt runda manhål. Manhåldörren måste vara stängd i produktionsprocessen för att minska syrgasupplösningen i processen med processoperation så mycket som möjligt. (2) Inloppsröret i mosen och Wort ska vara belägna längst ner på tanken för att minska kontakten mellan mos och vridning och syre under transport. (3) Mashblandningstiderna bör minskas och blandningstiden bör förkortas för att undvika mash som bildar vorticitet och inandning av en stor mängd luft.
Läs merDen upplösta koldioxiden i öl bidrar till skumning av öl, vilket ger öl en CO2-smak, hjälper till att förhindra oxidation av öl och gör den bittera smaken av öl mer mjuk. Utspädningsmetoden med hög koncentration kan öka produktionskapaciteten och minska kostnaderna. Men problemet med jag
Läs merDe tre stora alkoholhaltiga dryckerna i världen är destillerade andar, öl och vin. Även om de alla verkar vara alkoholhaltiga drycker, är de alla för alla att dricka, men det finns faktiskt många olika ställen. Först och främst kan vi skilja dem från utseendet. De, och deras råvaror och bryggningsmetoder är alla olika. Dessutom är deras grader också olika. Vin har den lägsta graden, destillerad andar den högsta, och sedan öl. Förutom denna skillnad finns det verkligen människor, varför har de även olika flaskans kepsar? Självklart används alla glasflaskor, men öl använder kronkapslar, vin använder korkar, och sprit använder skruvkåpor. Varför finns det en sådan skillnad? Idag kommer bryggutrustningstillverkaren att ge dig ett detaljerat svar.
Läs mer