Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter

ölfermentor

Dessa är relaterade till ölfermentor nyheter, där du kan lära dig om den uppdaterade informationen i ölfermentor, för att hjälpa dig att bättre förstå och expandera ölfermentor marknaden. Eftersom marknaden för ölfermentor utvecklas och förändras, så rekommenderar vi att du samlar vår hemsida, och vi kommer att visa dig de senaste nyheterna på en regelbunden basis.
 • Hur man identifierar malten i ölbryggningsprocessen?
  Hur man identifierar malten i ölbryggningsprocessen?
  2021-02-05

  Barley är ett av de viktiga råvarorna i processen med ölbryggning, så kvaliteten på malt spelar en viktig roll i kvaliteten och smaken av öl. Idag kommer ölbryggningsutrustningstillverkare att prata om hur man identifierar kvaliteten på malt.

  Läs mer
 • Kontrollåtgärder av upplöst syre i öl?
  Kontrollåtgärder av upplöst syre i öl?
  2021-02-03

  (1) Gelatiniserande tank, mash tank, filtertank och kokande tank alla adopterar stängt runda manhål. Manhåldörren måste vara stängd i produktionsprocessen för att minska syrgasupplösningen i processen med processoperation så mycket som möjligt. (2) Inloppsröret i mosen och Wort ska vara belägna längst ner på tanken för att minska kontakten mellan mos och vridning och syre under transport. (3) Mashblandningstiderna bör minskas och blandningstiden bör förkortas för att undvika mash som bildar vorticitet och inandning av en stor mängd luft.

  Läs mer
 • Hur man gör ölskum längre?
  Hur man gör ölskum längre?
  2021-01-29

  Ölskum är ett komplext och svårt att förstå fenomen. Vad är en bubbla? Enkelt uttryckt är skum processen genom vilken en stor mängd gas släpper ut från en relativt liten mängd vätska. Skum förekommer inte spontant, men kräver en yttre kraft, såsom skakning eller hällning i koppen för att få gasen att fly, ibland känd som \"bubblande \". Så, ölbryggningsutrustningstillverkare talar om hur man får bättre skummande effekt?

  Läs mer
 • Totalt6sidor  Gå till sidan
 • Bestäm

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867