Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter

öl bryggmaskinen

Dessa artiklar är alla mycket relevant öl bryggmaskinen. Jag tror att den här informationen kan hjälpa dig att förstå öl bryggmaskinen professionella information. Om du vill veta mer kan du kontakta oss när som helst, kan vi ge dig mer professionell vägledning.
 • Bottling öl: 10 tips för Home Brewers
  Bottling öl: 10 tips för Home Brewers
  2022-01-24

  Tappning öl kan vara tråkiga, vilket är anledningen till många av oss så småningom göra övergången till kegging. Hem bryggerier säger att buteljering är deras minst favorit del av bryggningen. För att hjälpa till att lindra smärta, denna vecka presenterar vi 10 tips om buteljering ditt hem bryggt beer.1. Inspektera dina flaskor Före användning -

  Läs mer
 • Hur man identifierar malten i ölbryggningsprocessen?
  Hur man identifierar malten i ölbryggningsprocessen?
  2021-02-05

  Barley är ett av de viktiga råvarorna i processen med ölbryggning, så kvaliteten på malt spelar en viktig roll i kvaliteten och smaken av öl. Idag kommer ölbryggningsutrustningstillverkare att prata om hur man identifierar kvaliteten på malt.

  Läs mer
 • Hur man gör ölskum längre?
  Hur man gör ölskum längre?
  2021-01-29

  Ölskum är ett komplext och svårt att förstå fenomen. Vad är en bubbla? Enkelt uttryckt är skum processen genom vilken en stor mängd gas släpper ut från en relativt liten mängd vätska. Skum förekommer inte spontant, men kräver en yttre kraft, såsom skakning eller hällning i koppen för att få gasen att fly, ibland känd som \"bubblande \". Så, ölbryggningsutrustningstillverkare talar om hur man får bättre skummande effekt?

  Läs mer

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867