Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Komplett ölbryggeriutrustning » helautomatiskt bryggsystem 2500L bryggeriutrustning öltillverkning till salu
Dela till:

helautomatiskt bryggsystem 2500L bryggeriutrustning öltillverkning till salu

Finns med antingen fasta kopparbrewhouse-kärl eller polerat rostfritt stål. Tillgänglig med antingen elektrisk eller ångvärme.
Brewbouse design med mash TUN / Lauter Tun, Brew Kettle / Whirlpool och Auxiliary Hot Liquor Tank.Skid-monterad Brewhouse med Pre-Plumbed Rostfritt stål Hårdrör för snabb och enkel installation.
manhål för fermentor:
Värmemetod:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-2500L
 • DEGONG
 • 8438400000
Produktbeskrivning
2500L Brewery Machinery Beer Brewing System Introduktion

Följande är en kort introduktion till den utrustning som krävs för ett bryggsystem. Om du också behöver det, vänligen kontakta mig direkt för att få ett offert och mer information.


001turnkey

Bryggningsutrustning för att göra hantverk öl


Maltfabrik

Två-Roller Malt-kvarn är konstruerad för slipning av malt. Förmågan att justera betten mellan rullarna. Rullarna som utförs av bälteskapet, som drivs av en elektrisk motor.

Mashnapp
Den är konstruerad för mashing och kokning av wort med humle. Den har en blandningsmaskin som drivs av en elektrisk motor. Enheten har uppvärmning av ångjacka som täcker den nedre delen av enheten och dess botten. Mash Tun är termiskt isolerad med uretanplastskum. Temperaturgivare belägen i den cylindriska delen av apparaten. Driftsvolymen på maskinen är 2500 liter, totalt -3100 liter

Lauter tun-whirlpool
Den är avsedd för filtrering av mash-separation av dess fasta (korn) och vätska (wort) faser. Dessutom är denna enhet utformad för separation av het paus. Filtrering utförs genom avtagbar sikt, bestående av flera enskilda segment. Det har också en ripper, driven av en elektrisk motor. Anordningen är termiskt isolerad med uretanplastskum. Apparaten har en rektangulär lucka i den cylindriska delen för lossning av korn. Driftsvolymen på maskinen är 2500 liter, totalt 3100 liter.

ölmaskin

Mash / Lauter Tun, Vattenkokare / Whirlpool Tun och varmvattentank


Ånggenerator
Elektrisk ånggenerator är avsedd att värma. Mash TUN med överhettad ånga. Produktivitet: upp till 250 kg ånga / h

Pump pump
Det är avsett att pumpa av mos och wort mellan enheter av bryggningslinje (Mash Tun och Lauter Tun-Whirlpool) vid olika stadier av bryggningsprocessen och pumpa den färdiga kalla hoppingsvästaren till CCT för jäsning.

Kylpumpar
Kylpumpen N1 är avsedd. För cirkulation av kylmedels kylvätskelösning från uppsamlingstanken för kylning i kylaggregatet. Kylpumpen N2 är avsedd för att tillföra CCT och värmeväxlare med kylmedelskylmedel från uppsamlingstanken.

Plattvärmeväxlare
Det är dubbelkretsplatta värmeväxlare. Den är avsedd för kylning av wort innan det pumpar i CCT för jäsning. Kylningen i primärkretsen utförs med kallt vatten och med kylmediet i den andra.

Fermentation Tank1

Cylindrisk-konisk tank (CCT)


CCT / Fermentation Tanks
Cylindrisk-konisk tank (CCT) är avsedd för fermentering och efterföljande processer, och det kan också användas som lagertankar för färdig öl. Refrigerant -40% propylenglykol. Anordningen är termiskt isolerad med polyuretan. Cylindrisk-konisk tank har en lucka i den övre cap. Temperatursensorn är belägen i den cylindriska delen. Maskin med tryckmätare är belägen på CO2-munstycket. På toppen av enheten är installerat rengöringshuvud (CIP). Arbetsvolymen på enheten är 5000L, totalt -6000L

DEGONG BREWERY-MIN

Craft fermenting fartyg Double Brewhouse


Kontrollpanel
(Cylindrisk-konisk tank) Kontrollpanel (cylindriskkonisk tank) är avsedd för automatisk temperaturkontroll i CCT med hjälp av styrenheter som finns på frontpanelen. Ramverket för kontrollpanelen är gjord av rostfritt stål.

Kylenhet
Kylenhet är avsedd för kylning av kylmedelslösning, vilket svalnar är i sin tur den andra kretsen av värmeväxlare och cylindriskkonisk tank. Freon är en kompressorkondensationsenhet monterad på ramen. Den har alla nödvändiga skydds- och automationssystem: flödesrelä, tryckrelä och vevhusvärmare.

Mobil cip-enhet
Den är avsedd för cip-tvättmaskin för cylindrisk-konisk tank. Strömförbrukning: 380V, 50 Hz.

Kegbricka
Enheten är utformad för att tvätta kegs på 30 och 50 liter. Volume vardera har en automatisk upprätthållande av önskad temperatur (uppvärmning av th), pump, kontrollpanel, som är monterade på stödramen.


Namn på utrustningens belopp Belopp
Maltfabrik 1
Mash / Lauter Tun 1
Brew Kettle / Whirlpool 1
Varmvattentank 1
Rörlinje och isoleringsventil av Brew House 1set
Ånga gernerator 1
Wort pumpar 2
Driftsplattform 1
Kontrollpanelen för Brewhouse 1
Plattvärmeväxlare 1
CCT / Fermentation Tank 6
Kontrollpanelen för jäsningssystem 1
Kylaggregat för fermentationstankar 1
Kylpump 2
Automatiseringskylsystem (solenoid-opererad ventil, temperatursensor) 1
Mobilt CIP-pump
Kegbricka


Kontakta Alice idag

I vår utmärkta samling avbryggningsutrustning, Vi erbjuder våra kunder Premium Quality Microbrewery Equipment. Denna bryggeriutrustning är väl tillverkad av användningen av premiumkvalitetskomponenter, grundläggande material och sofistikerad teknik.


Alice DownroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867