Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Brygghus » brygghussystem bryggsystem rostfritt stål 304/röd koppar anpassade från 1bbl-100bbl

loading

Dela till:

brygghussystem bryggsystem rostfritt stål 304/röd koppar anpassade från 1bbl-100bbl

På Degong har vi gjort det vår verksamhet att göra vad andra inte kan. Vi driver ständigt gränserna för vad som är möjligt att se till att våra kunder får exakt vad de behöver. Om du letar efter effektivitet kan våra brewbourdesigner uppnå upp till 95% effektivitet. Oavsett utmaningarna, vi hjälper dig att brygga drycken du alltid har drömt om.
manhål:
Värmemetod:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-20bbl
 • DEGONG
 • 8438400000
Produktbeskrivning
Brewhouse Systen för att producera wort

Du hittar kompletta bryggerier och alla enskilda anläggningar som är avsedda att producera och sälja öl.

Bryggerier - fullt utrustade grundläggande uppsättningar av ölproduktionsutrustning. Rekommenderade grundläggande konfigurationer av bryggerier. De inkluderar bryggerier av all produktionskapacitet från de minsta hembryggerierna, throuhg medelstora hantverk bryggerier för restauranger upp till stora industriella bryggerier för produktion Stora volymer av öl. Priserna inkluderar inte installationsarbete och transportkostnader. De kommer att beräknas individuellt enligt varje plats till leverans och installation. Vi erbjuder alla våra bryggerier också i andra konfigurationer än listade. Vi kan skicka dig vårt erbjudande för ett bryggeri enligt dina individuella krav.


Brewhouse-systemet består av följande fyra huvuddelar: mashing, lautering, kokande / vattenkokare, bubbelpool.

Värmekällorna har tre typer: elektrisk, direkteldad och ånga. Om det är ångvärme, kommer du att utrusta en panna (alternativ: elektrisk panna, gaspanna och dieselpanna)


Brewhouse Configuration:

 • 2 fartyg:

  Mash / Lauter tank; Kok / bubbelpool, varmlutbehållare;

 • 3 fartyg:

Mash Tank, Lauter Tank; Kok / Whirlpool Tank

Mash / Lauter tank; kokande tank och bubbelpool

 • 4 Fartyg:

  Mash tank, lauter tank; kokande tank och bubbelpool

 • Utrustad med varmvattentank kan förbättra bryggningseffektiviteten


nyckelfärdiga bryggeri-min


Mash vattenkokare / tun

Mashblandare (ibland refererade till som mashkettlar) är i allmänhet där den initiala bryggaktiviteten uppstår. De varierande typerna av malda korn (typiskt maltad korn och kompletterande korn som utgör \"kornräkning \") blöts i varmt vatten för att extrahera sina naturliga färger, smaker och sockerarter. Denna steepingprocess definierar bryggans handling.

Mashing tillåter enzymerna i malt att bryta ner stärkelsen i spannmålen i sockerarter, typiskt maltos för att skapa malvätska som heter Wort. Det finns två huvudmetoder - infusionsmask, där kornen värms upp i ett kärl; och avkoka mashing, där en andel av korn kokas och sedan återvände till mosen, höjer temperaturen. Mashing innebär pausar vid vissa temperaturer och äger rum i en \"mash mixer \", ett isolerat bryggkärl med en omrörare för blandning. Slutprodukten av mashing kallas en \"mash \".

Mashing gånger kan variera beroende på råmaterial och bryggstil. Under denna tid aktiverar de olika temperaturerna olika enzymer beroende på vilken typ av malt som används, dess modifieringsnivå och bryggernas avsikt.

Lauter

I lauteringsprocessen separeras worten (vätskan som innehåller socker som extraheras under mashing) från kornen. Detta görs antingen i en Lauter-tun utrustad med en falsk botten eller i ett mashfilter. De flesta separationsprocesser har två steg: Första Wort-avrinningen, under vilken extraktet separeras i ett ospädd tillstånd från de förbrukade kornen och spolning, i vilket extrakt som förblir med kornen sköljs med varmt vatten. Lauter Tun False Bottom är utformad för att hålla tillbaka de stora bitarna av grist och skrov. Gristens säng som bosätter sig på det är det faktiska filtret. Lauter Tuns har bestämmelser för att rotera rakes för att skära i bädden av grist för att upprätthålla gott flöde. När processen är klar kan en plog tappas för att driva det förbrukade kornet ur kärlet.

tillbringade kornlucka och filter-min

Korn utomhus, raker och falsk botten

Bryggkokare

Det är här saker verkligen får matlagning! I BREW-vattenkokaren, när wort är kokande, tillsätts humle och andra smakämnen. Kemiska och tekniska reaktioner äger rum i kokprocessen, inklusive sterilisering av worten för att avlägsna oönskade bakterier, frisättas av humle-smaker, bitterhet och aromföreningar, stopp av enzymatiska processer, utfällning av proteiner och koncentration av urlan. Koka bör genomföras så att det är jämnt och intensivt - en kontinuerlig \"rullande koka \". Koka i genomsnitt varar mellan 45 och 90 minuter, beroende på dess intensitet, hoppadditionsschemat och volymen av vatten som bryggeraren förväntar sig att avdunsta. I slutet av koka är fasta partiklar i den hopade veckningen separerade, vanligtvis i ett separat \"Whirlpool \" -fartyg.

Bubbelpool

I slutet av koka, separeras fasta partiklar i den hopade urlan ut genom bubbelpoolen. Denna tvingar \"trub \" (tätare fasta ämnen bestående av koagulerade proteiner, vegetabiliska material från humle) till en kon i mitten av bubbelpoolen. Brewhouses kan utformas där bubbelpoolprocessen görs som ett separat steg inuti bryggkapeten eller där ett dedikerat bubbelpoolfartyg läggs till. Oavsett om du utnyttjar en brygkettle / bubbelpool eller en dedikerad bubbelpool, tror vi på en nästan platt bottenbaspool med en sluttning till sida. För att hjälpa bryggaren med borttagning av trubben sätter vi in ​​ett munstycke i spol med sidan av kärlet och från utloppet som fungerar som en högtrycksslang ansluten till antingen bryggvatten eller varmlut. Dramatiskt minska den tid du måste spendera med en slang som städar ut tanken.


Funktioner:

 • Effektiv och effektiv städning i branschstandarderna.

 • Anpassning av fartygskonfigurationer och kapacitet för att möta dina behov.

 • Processfartyg som är lätta att integrera i din nuvarande bearbetningslinje.

 • Värmeöverföringsteknik inklusive kanal på sidovägg, dimples på bottenkonen.

 • Processorer kan konfigureras på olika sätt, inklusive lutning botten, kon botten, skålen topp / botten och mer.
Raker & Rör Wellading

Rakers; agitator och svetsning


plattform och phe-min

Trappa handräcken och värmeväxlare


Kontakta Alice idag

I vår utmärkta samling avbryggningsutrustning, Vi erbjuder våra kunder Premium Quality Microbrewery Equipment. Denna bryggeriutrustning är väl tillverkad av användningen av premiumkvalitetskomponenter, grundläggande material och sofistikerad teknik.


Alice DownroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867