Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Wort Lautering och Beer Brewhouse Wort Lauter Tank

Wort Lautering och Beer Brewhouse Wort Lauter Tank

Visningar:150     Författare:Auril     Publicera Tid: 2021-01-08      Ursprung:Webbplats


Efter att ölmosningsprocessen är över, har sönderdelningen av de högmolekylära substanserna i Wort slutförts, och de lösliga och olösliga substanserna i det sackarifierade mosen ska separeras snabbt för att erhålla en klarört.

Beer Lauter Tank


Wort-filtreringsprocessen kan grovt uppdelas i två steg:

Första Wort-filtreringen: Worten som erhölls genom att filtrera mosen med det förbrukade kornet som filterskiktet kallas den första worten.

Tvätta de förbrukade kornen: Tvätta de lösliga extrakten i de förbrukade kornen med varmt vatten och den erhållna Wort är den andra steget eller tvätten förbrukade korn.

masharbete

Kravet på Wort-filtrering är att snabbt och noggrant separera de lösliga substanserna i mosen, minimera kornskalpolyfenoler, pigment, bitterämnen som påverkar ölsmaken och de högmolekylära proteinerna, fetterna och andra ämnen i malten i veckan För att säkerställa att öronet har god smak och hög klarhet.


Lautering tanken är den wort filtreringsutrustning som används i de flesta ölbryggerier.

Lautering tankens grundläggande struktur:

 • Lautertanken är generellt tillverkad av rostfritt stål 304 med ett isoleringsskikt. För att minska oxidationen introduceras mosen från botten.

 • På botten av siktplattan är ett antal rengöringsmunstycken jämnt installerade. Efter att filtreringen är klar används ätbart högtrycksvatten för att skölja botten av siktplattan.

 • Siktplatta: Avståndet mellan siktplattan och tankens botten är 20 mm. Oavsett typ av siktplatta är öppningshastigheten i allmänhet 10% -30%. Öppningsbredden är 0,5 ~ 0,7 mm. Den senaste forskningen visar att siktplattans öppningshastighet når 10% till 12%, eftersom den viktigare faktorn som påverkar filtreringshastigheten hos wort är tjockleken hos det förbrukade kornskiktet.

 • Raker: Raker spelar en viktig roll för att accelerera filtreringshastigheten för wort och förbättra kvaliteten på veckan. I de flesta fall har den första wort filtrerats och de förbrukade kornen har pressats tätt ihop. Vid denna tid ökar resistansen hos de förbrukade kornen och flödeshastigheten för Wort minskar. Därefter måste det förbrukade kornskiktet lossas med hjälp av en raker för att minska resistansen hos det förbrukade kornet och accelerera filtrering av wort. I processen med att tvätta det förbrukade kornet kan Raker förbättra kontakten mellan vattnet och de förbrukade kornen och lägga till nya Wort-kanaler för att göra Wort-filtret snabbare och tvätta de förbrukade kornen noggrant.

Komplett bryggsystem

KomplettÖlbryggeriutrustningmashing system

Användningen av Raker

Kravet för användningen av underställnings är att skära kornskiktet utan att förstöra det bildade filterskiktet. Hastigheten på ställnings kan justeras steglöst. Samtidigt kan raker dela och lossa spannmålslager på olika höjder. Vattnet strömmar in i kornskiktet längs skjuvlinjen, och den angränsande delen tvättas ut. Till exempel, för att minska motståndet av kornen när den första vörten filtreras, underställnings kan roteras kring en ~ 2 cm ovanför filterplattan. När den andra vörten filtreras, rotera korrekt underställnings att göra resistansen hos de förbrukade kornen inom ett visst intervall för att säkerställa att den förbrukade säden tvätt vattnet jämnt tränger in den förbrukade korn skiktet.Tekniska kraven i moderna Lauter tankar

Mosa foder i vid botten för att minska löst syre

Skärmen gap: 0.5-0.7mm

Fri rörlighet området silplattan: 15%

Den återloppskokades grumliga vörten inträder under vörten vätskeytan för att minska löst syre

Antalet blandarbladen av underställnings: 2-2,25 / m2

Varvtalsreglering av rakerand vört pump frekvens justering omvandling

Belastning på silplattan för doppning och befuktning krossad malt: 250 kg / m2, snabb filtrering, ingen skiktning av korn.

Ölbrygghus

Mer information, kontakta:

market@degonget.com

+86 18363007358
Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867