Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Destilleriutrustning » Vodka Whisky Alkohol Distiller Red Copper Distillery 1000L Nyckelfärdiga destilleringssystem DEGONG Leverantör

loading

Dela till:

Vodka Whisky Alkohol Distiller Red Copper Distillery 1000L Nyckelfärdiga destilleringssystem DEGONG Leverantör

DEGONG erbjuder nyckelfärdiga batchdestilleringssystem från 50L till 5000L i storlek. Vi kan anpassa och leverera allt som behövs för att gå från spannmål till ande, utformat och byggt på dina krav.
bewhouse manhole:
kapacitet:
Värmekälla:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-1000l
 • DEGONG
Produktbeskrivning
1000L nyckelfärdig destilleriutrustning

DEGONG erbjuder nyckelfärdiga batchdestilleringssystem från 50L till 5000L i storlek. Vi kan anpassa och leverera allt som behövs för att gå från spannmål till ande, utformat och byggt i dina krav.


Våra elektriskt uppvärmda ångsystem är tillgängliga som antingen en kompakt, perfekt för att göra en rad sprit med i det mest rymdseffektiva fotavtrycket, eller en universell, som fortfarande erbjuder den mest mångsidiga för att göra ett komplett utbud av sprit. Och eftersom säkerheten är Alltid vårt nummer ett problem, våra destilleringslösningar inkluderar kontroller och kontrollkomponenter. Vi har kunskap och erfarenhet att göra det rätt.


destillera 主 1-min

Koppar destilleri system


1.Pot fortfarande:

Med en hel glasvy Manway, agitator, ångvärme eller elvärme, termometer, utlopp och så vidare

2.gin korg:

Maskinen kan vara utrustning med gin korg, där ångan av alkohol läggs till med aromen och smaken.

3.Drivillationskolumn:

Koppar eller rostfritt stål material är tillgängligt. Kopparbubbelplattor, by-passventil / cip boll / siktglas

4.Kondenser:

Koppar eller rostfritt stål, rör kan vara SS eller koppar gjorda enligt din efterfrågan

5.Storkatank:

Utflödet kommer att delas upp till tre delar: huvuden, hjärtan och svansarna. Endast hjärtan kan användas direkt, andra bör destilleras.


Mashutrustning

Mashing är en viktig del av destillationsprocessen omvandlar stärkelsen till fermenterbara sockerarter. Vi har flera mashing system för att uppfylla dina krav. Oavsett om du kommer att destillera Wort, en full mash (korn-in) eller andra stärkelser, har vi utrustningen.

 • Malt Mills & Augers

 • Mash Tuns - Öppna Top eller med Rake & Plog

 • Filterpressar för alla storlekssystem

 • Jacketed mash TURS för ångvärme och / eller kylning

 • Spargumpar och bidragFv-min

Unitanks fermenterare


Fermenterare

DEGONG kan leverera en mängd olika fermentormösningar för din destilleri. Välj en jacketed fermentor för att hålla jäsningens temperatur vid jästens rekommenderade inställning för optimal jästaktivitet. Välj en jackmenterare om du kan hitta den i ett kallrum eller om du fermenterar i små mängder. Tänk på att större jäsningar (över 1BBL) kommer att generera en stor mängd värme under jäsning. Utan en glykolkyld jacka kommer tvättens temperaturer att öka över hälsosamma jästnivåer och kan till och med döda jästen.

Vi kan också leverera fermenterare med uppvärmning och kyljackor tillsammans med en blandningspaddel. Detta gör att du kan skapa en mos eller värme och blanda sirap i fermentorn. Du skulle då använda den kalla jackan för att kyla och bibehålla tvätten till optimala jästspetsningstemperaturer.Källarkontroll

Källarens arbetshäst, vår grundläggande kontrollpanel är en fristående enhetshus individuella digitala styrenheter för varje jacketed tank. Satspunkten ändras via styrenhetens tryckknappsgränssnitt, sänder en signal till glykolventilen för att kyla tanken som när temperaturen blir för hög. Finns i valfritt antal modulära kontrollpunkter med möjligheten att expandera när din källare växer, får detta no-frills styrsystem gjort rätt.

kall

Glykolbehållare med kylare


Glykolkylning

Mashing

Det är nödvändigt att kyla mosen eller wort ner till jästspetsningstemperaturer. Detta kan åstadkommas i mashnappen, in-line till fermentorn eller i fermentorn. Beroende på din vattentemperatur kan glykolkylning krävas.


Jäsande

När jäst börjar jäsningsprocessen börjar temperaturen stiga i fermentorn. När jäsningen når toppen kan temperaturen stiga till nivåer som kommer att döda jästcellerna och också producera av smaker om inte glykol används för att bibehålla den önskade fermentationstemperaturen.


Anpassade kontroller

Under destillationsprocessen är det nödvändigt att tillhandahålla kylning för dephlegmatningsprocessen och kondenseringsprocessen. Beroende på storleken på still och platsen för ditt destilleri, kommer glykol sannolikt att krävas.


Stillens kylkrav kommer att vara en stor belastning på en glykolkylare. Det kan vara nödvändigt att använda en kyltank och värmeväxlare eller luft / glykol extern enhet för att buffra värmen som går tillbaka till kylaren. Att använda ett kyltorn kan också vara ett alternativ för att minska glykolkylare. Detta beror på daggpunkten i ditt område.


få ett citatKontakta Alice idag

I vår utmärkta samling av bryggningsutrustning erbjuder vi våra kunderPremium Quality Microbrewery Equipment. Denna bryggeriutrustning är väl tillverkad av användningen av premiumkvalitetskomponenter, grundläggande material och sofistikerad teknik.


Alice Downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867