Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Chiller utrustning » Industriella kylare » Vattenkylare Industriell kylare 8,5L för lasergravör 0,9A Strömåtervinningskylare

loading

Dela till:

Vattenkylare Industriell kylare 8,5L för lasergravör 0,9A Strömåtervinningskylare

CW-3000-serien är en professionell kylare utformad med hänvisning till det internationella avancerade kylsystemet och är lämpligt för maskiner som kräver små vattenkylda kylanordningar. 8.5 L Kylvattentankkapacitet, fyll i vattenflödet och ultrahögt temperaturlarmfunktionen. Den inbyggda kylfläkten för effektiv ventilation säkerställer sin höga värmeavledningskapacitet.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • CW 3000 industriella kylare
 • DEGONG
Produktbeskrivning

CW 3000 industriella kylare


Produktparameter

CW-3000 Industrial Chiller har en kapacitet på 8,5 liter och 10L / max. Flödeshastighet, 50W / ℃ kylning.

Effektiv kylfläkt

Den vattenkylda kylaren antar en professionell tvungen luftkyld radiator, som har stark värmeavlyssningskapacitet och är inte lätt att blockeras. Den interna höghastighetsfläkten tar snabbt bort värme. Vatteninloppet och utloppet på CW-3000 är gjorda av anti-korrosionsmässing, som kan förhindra läckageproblem och förlänga livslängden.

Precisionstermostat

Utrustad med exakt temperaturkontroll kan temperaturen justeras efter behov. Realtidstemperaturövervakning säkerställer att du kan noggrant övervaka arbetsstatus för industriella kylaggregat.

Flera larmfunktioner

Denna professionella laserkylare har flera tidiga varningsskyddsmekanismer som vattenflöde, högt och lågt temperaturlarm, kompressorfördröjning och kompressoröverströmsskydd.

Flera applikationer

CW-3000-serien av professionella industriella laserkylare är lämpliga för kylning av CO2-glaslaserrören av lasergravering och skärmaskiner under 60W / 80W.

Notera:Denna produkt kan endast kylas till rumstemperatur och har ingen kylkapacitet.

Produktbeskrivning

63

8.5l Stor kapacitetskylning, stabil prestanda. Utrustad med precisionsskala kan vatten tillsättas enligt skalan.58

Inbyggd professionell tvungen luftkyld radiator för att snabbt ta bort värme. Den höga värmeavledningskapaciteten bestämmer att kylaren inte är lätt att blockeras.

64

Denna lasergraveringsmaskinchiller har en mängd olika skydds- och tidiga varningsfunktioner, såsom vattenflöde, hög temperatur, låga temperaturlarm, etc. Dessa åtgärder kan skydda maskinen från överhettning och förlänga livslängden.
Gummithandtaget är mycket slitstarkt och pålitligt. Ergonomisk design, bekväm att hålla, spara tid och ansträngning och förbättra arbetseffektiviteten.


Produkter visar

60625961


Vår fördel

1. Professionell tillverkningsfabrik

2. God kvalitet och servicekontrollsystem, producerat av kvalificerade arbetstagare

3. Design enligt kundens krav

4. Tidig och effektiv leverans

5. Flexibla betalningsmetoder.Vi hoppas att fastställa goda affärsrelationer med kunder genom uppriktig kontakt och samarbete. Bolagets mål är att högsta kvalitet och trovärdighet, och uppriktigt välkomna inhemska och utländska partners.Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867