Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Varför väljer många stora hotellrestauranger liten ölbryggningsutrustning?

Varför väljer många stora hotellrestauranger liten ölbryggningsutrustning?

Visningar:0     Författare:Kate     Publicera Tid: 2020-12-07      Ursprung:Webbplats

Numera, om det är ett litet bryggeri eller en stor och medelstora hotellrestaurang, kan en liten ölutrustning väljas, vilket kan möta bryggningen av gul öl, mörk öl, vete öl och andra typer av öl, och många utrustningstillverkare är Också kopplad till råmaterialleverantörer för att ge ölråvaror och ölutrustning. Vi tror att 304 rostfria plåtar, som är gjorda av rostfria stålplattor, kan vara säkrare.

Därefter berättar jag varför många stora och medelstora hotellrestauranger väljer liten ölutrustning?


750 fv-min


1-bryggande original öl.

Köp din egen lilla ölutrustning för att brygga den ursprungliga ölen, vilket är en viktig plats för investerare. Självbryggad öl och industriell öl som säljs av alla kommer att vara mer känsliga och autentiska i smak.

2-låg ingång.

Produktspecifikationer är olika och företagen verkar vara mer liberala och diversifierade när de investerar i liten ölutrustning, och de kan investera helt i enlighet med sina egna behov. På det hela taget är det inte lätt att orsaka för mycket tryck om investeringen är liten.

Och den öl som gjordes av denna utrustning har mild smak och malt smak, och ölens färg och tjocklek kan justeras enligt efterfrågan.


文章 1-min

3-service-teknikuppdatering.

Även om den rena små ölutrustningen upptar ett relativt litet område, innebär det många tekniska problem, så efter att ha köpt utrustning, kommer det allmänna utrustningsföretaget att göra installationen och anpassningen, och fortsätta att utföra teknisk utbildning enligt de specifika ansökningsbehoven . Och tillhandahålla tekniska uppdateringar och andra tjänster, så att produktion av varor för att uppfylla kundernas krav under lång tid, särskilt för stora och medelstora hotell och restauranger för att möta behoven hos fredstid.

Naturligtvis kan många människor tro att den lilla ölutrustning vi köper kommer att vara komplicerade att använda, men det här är inte fallet. Den lilla ölutrustning som produceras av Degong är mycket bekvämt att använda. Om du inte vet hur man använder den lilla ölutrustningen, kommer Degong att ha professionella bryggerier som kan ge dig träning, och du kan kontakta oss direkt när du stöter på svårigheter som används.


文章 2-min

4-enkla produktionssteg och bekväm drift.

Generellt tillförlitlig liten ölutrustning upphettas genom växelström, jäsningsutrustningen är en binomialisk värmare och sackarifieringstanken är en trefas elvärmare, och dess produktionssteg kan delas upp i tre processer: kokande malt, filtrering av alkohol och kylning jäsning . Sammantaget är produktionen relativt bekväm, produktionsstegen är också mycket enkla, utrustningen upptar ett litet område och är säkert och effektivt, bara 10 till 20 kvadratmeter kan behövas.

Idag stöder många små ölutrustning företag också detaljhandel, vilket ger mer utrymme för utrustningsväljare.

文章 3-min

Ovanstående är introduktionen av varför fler och fler stora hotellrestauranger väljer att köpa en liten ölutrustning, som sorteras ut av Degong. Om du behöver köpa liten ölutrustning eller veta mer information om ölutrustning, är du välkommen att rådgöra med DEGONG.


Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

+86 178 6052 5597

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867