Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Varför hantverk självbryggande öl är så populär i hotell / restaurang / bryggpub

Varför hantverk självbryggande öl är så populär i hotell / restaurang / bryggpub

Visningar:0     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2020-12-14      Ursprung:Webbplats


1.Beer produktionsprocess

Självbryggad öl hänvisar till öl som brygger sig av sig med Micro Craft Brewery Equipment. Eftersom det är bryggt för hand och det är inte en storskalig produktion av bryggt öl, så det kallas självbryggat öl. Och dess produktion är helt annorlunda än öl som produceras av några stora bryggerier.

I Tyskland föreskrivs den \"ölrenhetslagen \" tydligt att de råvaror som används för att brygga öl kan bara vara: humle, korn malt, jästvatten.

Öl-bryggeri-utrustning

Ölbryggande framsteg


Självbryggad öl är en avancerad öl, som ofta säljs i vissa high-end-hotell.

Med Degong ölbryggningsutrustning är vi också ansvariga för att ge dig teknisk support, och några av de råvaror som behövs i bryggningsprocessen kan ges för dig (självklart kan du också köpa råvarorna själv).

Fermentationsprocessen är huvudsakligen lågtemperaturfermentation. Fermentationstiden är ca 10 till 21 dagar. Fermentationsperioden för vissa tyska ölstäder är 28 dagar, så att ölen långsamt fermenteras vid låg temperatur, smaken är mjukare, doften är mer hållbar och skummet är rikare.

Öl-Bar-1200x628-Facebook-1200x628


2. Utrustningskomposition

Den självbryggade ölutrustningen består huvudsakligen av följande system:

1. Malt krossningssystem

2. Ölbryggare med mos / lauter tank + kokande / bubbelpool

3. Fermentationssystem

4. Temperaturstyrningssystem

5. Kylsystem

6. CIP in-situ automatisk rengöringssystem

Komplett bryggsystem


Självbryggningsutrustningen är gjord av koppar eller rostfritt stål. Utrustningen antar elvärme, vilket är lätt att använda, inget ljud och förorening. Vi kan också anpassa ölutrustning enligt den faktiska situationen för varje hotell, vilket gör ölutrustning en hårdvara som förbättrar hotellkvaliteten. Denna typ av öltillbehör / hotell har blivit vanligare i stadslivet.

Degong ölbryggningsutrustning i Brewpub / restaurang / hotell

Degong ölbryggningsutrustningi Brewpub / restaurang / hotellHotell som stöder frisk ölbryggningsutrustning är en oundviklig riktning för utvecklingen av cateringindustrin i framtiden. Med förbättring av människors livskvalitet kommer människors konsumentbehov att öka till en mer näringsrik, friskare, mer naturlig och roligare riktning. Den självbryggade ölen smakar mer ren, fräschare, mer näringsrika och mer sanitära, speciellt utan några tillsatser i produktionsprocessen. Det är verkligen original och all naturlig öl, som kan kallas den finaste ölbutiker. Bottled ölburk 't tävla med självbryggad öl. Samtidigt kan många utvecklade länder i världen ölhus ses överallt, också fullt ut återspeglar utvecklingsutsikterna och vitaliteten hos ölhuset.

PUB BREWING SYSTEM3. Marknadsfördel

Att ha självbryggad öl motsvarar att bygga ett bryggeri på hotellet. Inte bara kan producera kall frisk öl på sommaren och varm öl på vintern, men också ge olika konsumenter med hälsosam öl med olika smaker och näringsämnen, som gul öl, mörk öl, röd öl, spirulina grön öl och damer olika fruktig frisk öl , etc. Det kan inte bara producera öl på plats, utan också tillåta kunder att uppleva den unika charmen av högkvalitativ ölproduktion medan den njuter av denna konsumtion på hög nivå.

En serie öl bryggt med hantverksbryggningsutrustning-Barley öl, råg öl, spirulina öl, bitter kalebass öl, söt vin - har blivit älskling av öl konsumentmarknaden. Självbryggande öl är gjord av australiensisk malt, tjeckiska humle och tyska Färsk jäst utan några hjälpmaterial som ris. Fokusering på att stärka kornens naturliga hälsofunktioner, minska blodlipiderna, mjukgöra blodkärl, förbättra hjärtfunktionen, förhindra cancer och förhindra viktökning efter att ha druckit ......


DEGONG BREWING UTRUSTNING

Om du vill starta din självbröds öl, välkommen att kontakta mig fritt

Degong Equipment Technology Co., Ltd

Kontaktperson: Auril

Mail: market@degonget.com

TEL / WHASTAPP: +86 18363007358

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867