Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Varför clink glasögon när du dricker? Prata om ursprunget till Clink.

Varför clink glasögon när du dricker? Prata om ursprunget till Clink.

Visningar:0     Författare:Kate     Publicera Tid: 2021-01-11      Ursprung:Webbplats

Klinken av dricksglas är en populär anpassning i nästan alla länder och har gradvis utvecklats till en form av etikett, men har du någonsin undrat var ritual \"clink glasögon \" kom ifrån? \"Cheers \" läggs ofta till den livliga atmosfären på någon plats där människor ofta rör sina glasögon med varandra innan de dricker.


750 文章 2-min


Varför clink glasögon och vad är poängen?

en teoriär att det har sitt ursprung i det antika Rom. Ancient Rome beundrade kampsporter och ofta utförs \"brottning \" tävlingar. Innan tävlingen, spelarna vana att dricka för att visa ömsesidig uppmuntran. Eftersom vinet är upprättad i förväg, för att förhindra att gärningsmannen från att sätta gift i vin som de andra parti drycker, folk har kommit upp med en förebyggande metod, det vill säga innan kampen, vardera parten häller en del av sitt eget vin i den andres vinglas. Senare klirrande glas på detta sätt gradvis utvecklats till ett slags etikett.


750 文章 4-min


En annan teoriskapas av de gamla grekerna. De gamla grekerna märkte att när man dricker en skål, kan människors känsla av beröring, syn, lukt och smak dela glädjen vin: näsa kan känna doften av vin, ögon kan se färgen på vin, kan tungan urskilja smaken av vin och bara öronen är undantagna från denna njutning. De tror att det är extremt orättvist att deras öron, vad ska de göra? Så grekerna kom med ett sådant sätt: före dricka trycker varandras glasögon, glasen gjorde en skarp ljud i öronen. På detta sätt kan öronen njuta nöjet att dricka precis som andra organ.


Dessa legender om klirrande glas

Legend 1: Bli av med spöken

Ljudet av att klinka trävin glasögon eller keramiska koppar och ljudet av koppar som rör bordet betraktas som festliga ljud. Även om kristallglasen gradvis ersatte dessa glasögon, tror människor fortfarande att klinken av glasögon är ett glatt ljud, precis som ljudet från en kyrka. Människor i medeltiden trodde att demoner och spöken skulle locka människor i brott på banketter, och att klinkande glasögon kunde köra bort dessa onda andar.


750 文章 1-minLegend 2: Undvik att bli förgiftad

I antiken förgiftades epidemin i vin. Så folk började klinka glasögon, krossade vinglasen hårt, och humleen stänkte i andra människors glasögon. För att undvika att gifta sig på bankettbordet kom många generaler upp med recept: När någon inbjuder vin är det svårt att vägra. De fyllde helt enkelt de två vinglasen tills de överflödde, och då klinkade båda parterna sina glasögon och sprutade sitt vin i varandras vin medvetet. På detta sätt, om en parts vin är giftigt, kommer den giftiga vätskan att spillas in i den andra partens glas.Legend 3: Öka känslan av kollektiv tillhörighet

Clink glasögon för att förbättra en känsla av samhälle. Tidigare skulle människor vända sig om att dela en skål med vin på en fest. Nuförtiden väljer vi, som är mer hygieniska, att clink våra glasögon. Glasögonen gjorde alla att gå med i gruppen, och ångestmosfären blev ännu mer intensiv.


750 文章 3-min


Ovanstående är legenden om uppkomsten av rostning. Kort sagt, den verkliga anledningen till att folk klinkar glasögon när dricker inte längre är möjligt att verifiera var det kom ifrån eller när det började. Men nu har beteendet att rosta sig integreras i daglig dricka och har blivit en viktig ceremoni för att dricka.


förpackning

Ölbryggeriutrustningpaket


Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867