Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Varför öl caps har 21 tänder lock och varför du väljer glasflaskor att fylla öl?

Varför öl caps har 21 tänder lock och varför du väljer glasflaskor att fylla öl?

Visningar:0     Författare:Kate     Publicera Tid: 2020-12-28      Ursprung:Webbplats

Varför har ölflaska kepsar 21 tänder?

1.Beer innehåller mycket koldioxid, som produceras av jäst i öl. Människor gillar att dricka öl på sommaren eftersom den innehåller koldioxid, som kommer att släppas snart efter att ha druckit det i människokroppen, vilket tar bort värmen inuti människokroppen. Det kommer att få folk att känna sig svala och med utsläpp av gasen kan det också slå in i munnen, stimulera munnen, ge människor en trevlig känsla av stimulering och ta fram några bakterier.

2.Precise eftersom öl innehåller koldioxid, det finns två grundläggande krav på ölkapslar, en är god täthet, och den andra är att ha en viss grad av bett, det vill säga flaskans keps ska vara fast.

Det betyder att antalet veckor i varje flaskans keps ska vara proportionellt mot flaskans kontaktområde för att säkerställa att kontaktytytan av varje vik kan vara större, och den vågiga tätningen på utsidan av flaskan kan inte bara Öka friktionen, men underlättar också öppningen. 21 tänder är det bästa valet att uppfylla dessa två krav.

3. En annan orsak till att antalet tänder på flaskans keps är 21 har något att göra med flasköppnaren. Öl innehåller mycket gas om den öppnas felaktigt. Det är väldigt lätt att skada människor om lufttrycket inuti är ojämnt. Efter att ha uppfunnit skruvmejseln för att öppna flaskans lock och genom att ständigt modifiera tänderna är det det enklaste och säkraste att öppna flaskans lock när det är bestämt att vara 21 tänder, så alla ölkepsar som ses idag har 21 tänder.


750 文章 1-min


Varför väljer de flesta ölflaskor glasflaskor?

1. Det påverkar inte smaken.

Plast är all kemisk sammansättning, lätt att bränna, långvarig installation av varmt temperatur varmt vatten, kommer att lösa skadliga ämnen, använda den för att hålla öl, detta ämne är mycket sannolikt att sippra in i vätskan. Glaset har dock ingen smak, än mindre kemisk reaktion med förpackningsinnehållet.

2. Det kommer inte läcka.

Plast är mer permeabel än glas och orsakar förlust av koldioxid och syrgasinflöde, vilket är den första fienten av öl. Om de aktiva beståndsdelarna i öl oxideras kan det leda till en obehaglig lukt och smak som oren, obehagligt bröd och till och med karamell.

3. Lätt att desinficera.

Under bryggning skickas oftast till en kokande vattenstråleuppvärmningsmaskin för att döda bakterier som överlever i bryggningsprocessen. Detta kan säkerställa säkerheten hos öl och är inte lätt att försämras. Denna procedur kan utföras i både glasflaskor och aluminiumburkar.


750 文章 2-min


Är ölflaskan alltid grön?

1. Det var ungefär mitten av 1800-talet.

Vid den tiden fanns det ingen speciell ölflaska, och det var mer sannolikt att vara den gröna vinflaskan som var rik på marknaden vid den tiden.

Så, i slutet av 1800-talet, när det fanns speciella ölflaskor, var traditionen av gröna flaskor kvar.

2. Bruna flaskor uppträdde fram till 1930-talet.

Det har visat sig att om du sätter öl i en brun flaska, kan det göra ölsmaken bättre efter att den har lagts under en tid. Det finns fler öl med bruna flaskor. Fram till efter andra världskriget, när det inte fanns tillräckligt med bruna flaskor i Europa, var några av de bättre ölmärkena ompackade i gröna flaskor. För en tid har Green Bottle Beer blivit synonymt med högkvalitativ vinprovning, så fler tillverkare följer och använder gröna flaskor.

3. Fortsättningen av traditionen som för närvarande, med populariteten hos kylskåp och framsteg i tätningsteknik, är behovet av att använda bruna flaskor i princip borta, och kommer inte medföra bättre kvalitet än andra färgflaskor.Men ett gammalt varumärke av öl kommer inte lätt att och drastiskt ändra sin förpackning, så gröna varumärken fortsätter att använda grönt, och naturligtvis kommer vissa märken att fortsätta att följa bruna.


750 文章 3-min


Varför är botten av ölflaskan?

1. Låt flaskan stå upprätt och smidigt spåret i botten av flaskan kallas \"punt \". Det är en tradition som delas av de arbetare som brukade blåsa vinflaskan. Flaskans helt platta botten är svår att uppnå i teknik, och det är lätt att verka små utskjutningar eller fördjupningar, och flaskan är instabil.Och utformningen av spåret kan göra vinflaskan placeras smidigt, även om det finns diverse på bordet, spelar det ingen roll alls.

2. För att förhindra att spränga öl från oscillering, kommer trycket i flaskan att öka, och den nedsänkta botten av flaskan kan tåla trycket mer än den raka botten. Gropen är utformad för att förhindra att flaskan exploderar, så botten av många flaskor är förtjockade.

Flaskans krökta struktur är mycket stark, och groparna gör botten av flaskan så stark som flaskans vägg.


750 文章 4-min


Om du är intresserad av ölkunskap ochölutrustning, du är välkommen att kontakta mig.DEGONG är en professionell tillverkare av bryggningsutrustning, vi kan erbjuda högkvalitativa tjänster. Oavsett om du är nybörjare eller en professionell, kan vi ge dig det du vill ha.


750 文章 5-min


Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867