Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Varför är koppar så viktigt?

Varför är koppar så viktigt?

Visningar:7     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-02-22      Ursprung:Webbplats

En glänsande koppar upphettas fortfarande till en långsam koka, arbeta sin alkemiska magi för att producera en stadig trickle av dyrbar ande - det romantiska och fotogena mittpunkten av nästan alla destillerier som kommer att tänka på. Traditionellt har stillbilder konstruerats helt av koppar, men med uppkomsten av hantverksdestillerier av alla storlekar, kan en myriad av olika stillbilder hittas. Dessa kan vara helt koppar, hybridoppar / rostfritt stål, glas / rostfritt stål, eller till och med ibland helt rostfritt stål. Vad betyder detta för produkten? För att förstå när koppar är nödvändig i processen med Craft Spirit Production och när den är överflödig, måste vi dyka tillbaka i mörkret (och för några av amerikanska traumatiska) urtagningar i vårt minne och komma ihåg några grundläggande principer från gymnasiet och biologi .


Jäst är nyckelaktören i all alkoholproduktion. Genom en fortlöpande quirk i jästutveckling producerar jäst alkohol när svält av syre (till skillnad från människor som producerar mjölksyra och växter som ganska mycket inte kunde bryr sig mindre). Under fermentationsprocessen växer jäst initialt i stort antal, med hjälp av några av sockerarterna i tvätten, tillsammans med vilket extra syre som helst. När syret löper ut, flisar deras metabolism i överlevnadsläge, vid vilken tidpunkt de börjar bryta ner några återstående sockerarter för att producera etanol tillsammans med ett stort antal andra föreningar. Dessutom dör många jäst och bryts upp under detta höga spänningsstadium av jäsning, vilket ytterligare ökar den molekylära mångfalden av blandningen. Många av dessa föreningar är ofarliga och önskvärda, vilket bidrar till andens smak och komplexitet. Emellertid är vissa föreningar oönskade och ibland toxiska, såsom aceton, metanol och naturligtvis sulfiter.


Metanol och aceton kan lätt avlägsnas under destillationsprocessen, eftersom deras kokpunkter är lägre än etanol och som sådana är de de första föreningarna som skall fraktioneras under destillation och avlägsnas med de första skärningarna. Små mängder kan ibland förbli i slutprodukten, men i kvantiteter för minut för att vara skadlig för människor. Detta antar givetvis att destillatorerna vet vad de gör!


377

Koppar och rostfritt stål hybrid fortfarande


Sulfiter är en annan historia och människor är särskilt sena för deras närvaro. Även små koncentrationer är detekterbara för mänskliga sinnen, vilket gör andan obehagligt. Det är här kopparnas kemiska egenskaper är kritiska. Sulfiter kommer initialt att reagera med vätejoner i vätskan för att producera vätesulfid som ger den obehagliga \"ruttna ägget \" lukt och är giftigt och mycket brandfarligt. Vätesulfid är kapabel att reagera med många metalljoner, varav en är koppar. De resulterande föreningarna är olösliga och så fäller ut för att bilda kopparsulfat, som offrar en liten mängd koppar från det fortfarande i processen. Majoriteten av denna reaktion sker i \"ånga \" del av det fortfarande, där andan når sin högsta temperatur innan den är kondenserad. Detta kopparsulfat vidhäftar till kopparens inre yta i det fortfarande för att bilda ett patina eller ett tunt skikt av föreningen. Denna patina kan sedan tvättas under rutinmässiga rengöringscykler.


Ren koppar spelar en viktig roll i \"Rengöring \" Anden, och överlägsenheten över mässing, aluminium, järn och rostfritt stål för de initiala stadierna av destillation är uppenbara i slutprodukten.


Rostfritt stål reagerar inte på samma sätt, men har liknande egenskaper med hänsyn till smittbarhet och värmeledning, men också andra fördelar när det gäller kostnad, styrka och hållbarhet. Rostfritt stål är därför idealiskt för produktion av stillbilder som ska användas för destillationsprocesser där avlägsnande av sulfiter redan har utförts, såsom produktion av Londons torra stilar av gin. Enligt definitionen börjar stilen \"DEGONG GIN \" processen med destillation med en neutral ande som redan har raffinerats och hade många av föroreningarna, inklusive sulfiter borttagna.


Hybrid stillbilder som involverar en rostfritt stålkedja (för \"vätska \" stadier av destillation) tillsammans med andra rena kopparkomponenter (t.ex. huvudet för \"ånga \" stadier av destillation) till vissa ger det bästa av båda världarna - Slitstarka stillbilder som också tillåter flexibiliteten vid destillation för att skapa den renaste andan som är möjlig för ginproduktion. På Degong Distillery älskar vi vår hybrid fortfarande, och bjuda in alla intresserade att besöka och se oss att göra våra hantverksgins!Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867