Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Varför är ölens färger varierade? Är det sant att den mörkare färgen desto högre är näringsvärde?

Varför är ölens färger varierade? Är det sant att den mörkare färgen desto högre är näringsvärde?

Visningar:191     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2020-12-02      Ursprung:WebbplatsVarför är ölens färger varierade? Är det sant att den mörkare färgen desto högre är näringsvärde?Färgen på öl, från ljusfärg, ljusgul, brons, brunröd, brun-svart till mörk svart, kan bilda ett kontinuerligt spektrum. Vilka är anledningarna till att folk brygger olika färger av öl? Så är det som folk säger, desto mörkare öl, desto mer näringsrika är det?

Olika ölfärgen

På grund av den olika vattenkvaliteten i olika regioner uppvisar vattenkällorna i olika regioner olika hårdhet och alkalinitet på grund av de olika mineralerna. Nu vet vi att det bästa vattenkällan pH för bryggning av öl är ca 5,3. För många år sedan var människor över hela världen nästan \"Water-Blind \" och visste inte effekten av vattenkvaliteten på bryggning. Lyckligtvis har människor funnit i praktiken att om delvis rostad mörk malt läggs till Wort, även områden med mycket hårt vatten (som Irland, norra England, etc.) kan göra bra öl. Eftersom den rostade maltfärgen är ljusbrun till träkol svart, bildas en mörkare öl. På samma sätt, för vattenkällor med mjukare vattenkvalitet på vissa andra ställen, kan malt inte rostas och behöver användas direkt för att göra bra öl.

rostmalt

Modern vetenskap berättar att efter att malt är rostad, produceras sura ämnen för att sänka vattenkällans pH-värde. Ju hårdare vattnet, desto mer rostad malt behövs, och det mjukare vattnet kan inte använda någon rostad malt. På detta sätt, beroende på graden av maltrödning och det använda beloppet, kommer öl i varje region att visa sin unika färg. Detta bestäms helt av den lokala vattenkällan. Med andra ord bryggdes öl i gamla tider av Guds hand.

Irländsk Guinness och belgisk drval

Idag är vattenbehandling en enkel teknik, så öl i varitetsfärg kan bryggas var som helst i världen. Till exempel har Guinness Beer, som bara kan bryggas i Irland, nu etablerat ett bryggeri i Malaysia. Den rostade malt kan göra att ölen producerar olika smak och smak, liksom intressanta färger.

Vattenreningsutrustning

Så är mörk öl mer näringsrik? Skillnaden mellan mörk öl och lätt öl är rostning av malt. Efter att malten är rostad, är en del av den organiska substansen karboniserad för att bilda koks och bli svart. Om en dag människor tycker att koks är näringsrik, mörk öl blir mer näringsrik. Men det verkar ännu inte.

Samma ölutrustning kan brygga tusentals öl baserade på olika recept och råvaror. Samma recept och olika satser av öl kan till och med smaka lite annorlunda, eftersom ölbryggning är relaterad till många faktorer, såsom temperatur, pH och sackariseringstid. Därför måste bryggningsprocessen styras strikt för att säkerställa ölens stabilitet.

Dessutom kommer valet av ölutrustning också att påverka smaken av öl, DEGONG kan ge den bästa ölutrustningen, för att säkerställa att du kan brygga den bästa smaken av öl.

未 标题 -1


Om du har intresse att starta din egen ölbryggning, välkommen att kontakta mig fritt.

Kontaktperson: Auril

TEL / WHATS: +86 18363007358

Postadress: market@degonget.com

Skype: auril3

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867