Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Val av bryggmaterial och saker som behöver uppmärksamhet i ölbryggningsprocessen

Val av bryggmaterial och saker som behöver uppmärksamhet i ölbryggningsprocessen

Visningar:8515     Författare:Alice     Publicera Tid: 2020-12-21      Ursprung:https://www.downtheroadbrewery.com/

För att bättre anpassa sig till allmänheten kan det sägas att många ölföretag på detta område inte mindre ansträngning. Men oavsett hur processen förbättras är det första övervägandet frågan om råvaror. Därför är det råmaterialvalet av ölbryggning mycket viktigt, ölföretag måste vara uppmärksamma på det. Endast genom att välja rätt råvaror kan ölens smak förbättras, marknadens efterfrågan på marknaden är uppfyllda, företagets överlevnadsförmåga förbättras och företagets bostadsyta utvidgas.

Öl är gjord av enkla ingredienser som vatten, malt, humle och jäst för att skapa ölprodukter i världsklass. Denna enkla formel har använts i många länder i världen som Belgien, Storbritannien, Tyskland och Frankrike i århundraden och används fortfarande idag. Öl är ett komplex med många variationer. Det finns bara några enkla ingredienser men de kan göra en myriad av kombinationer, och de stöter på olika utmaningar under bryggning. Brewers design recept med en djup förståelse för ingredienserna och hur de interagerar med varandra.

korn

Brygging ingredienser


Vattenresursfrågan

Som vi alla vet kommer vatten i allmänhet från följande sätt: nederbörd, snöfall, ytvatten, floder, sjöar, reservoarer och gruntvattensvatten (underjordiskt vatten, djuptvalt vatten, vårvatten, havsvatten, etc. Bryggeri att välja principen av vatten bör inte bara överväga rikligt och stabilt vatten och för att i grund och botten uppfylla dricksvattenstandarden är dessutom den nedre vattentemperaturen för kylvattnet bättre. Baserat på vattenkvalitetsegenskaperna hos olika vattenkällor ska grundvattnet vara ges med prioritet i bryggeriet vattenkällor.

Eftersom grundvatten har rent vatten, lågt innehåll av organiskt material, suspenderat material, kolloid materia mindre konstant vattentemperatur, kommer att vara mindre påverkat av säsongen vatten biologi, färre mikroorganismer, är patogener mindre löst salt hög, höga hårdhetsegenskaper. Emellertid bör det noteras att ytligt grundvatten väljs i allmänhet som skall följas av djupt grundvatten. Eftersom vissa grundvatten genom mineralbärande saltskikt, kommer att kontamineras av en mängd olika metallmineral, och hårdheten hos vattnet är hög. Därför bör motsvarande behandlingen göras i enlighet med specifika krav i produktion och tillämpning. Ordningen på val av andra vattenkällor förutom grundvatten är (1) kommunalt kranvatten (2) sjövatten, reservoar vatten (3) flodvatten.

Hårdhet av vatten.Hårdhet av vatten avser mängden av kalciumkarbonat i vattnet. Kina fastställs att en liter vatten innehållande 10 mg av kalciumoxid är 10 Deg. Lättöl kräver användning av mindre än 80D mjukt vatten mörkt öl kan vara mer än 120d hårt vatten. Den rättsliga mått på hårdhet uttrycks i mol /L,1mmol/L=2.804d.

PH-värdet i vattnet.I allmänhet, är 6,8-7,2 neutralt. Högt eller lågt pH-värde är sannolikt att orsaka svårigheter vid försockring skede av bryggprocessen, vilket resulterar i dålig smak hos den bryggda öl. Salthalten i vattnet.

Brinishness.Överdriven salthalt i vattnet kommer att göra öl obehagliga.

Urval och uppmärksamhet på malt

För ölbryggning väljer malt gjord av korn. Anledningen är att malt av korn är snabbare än vete, råg och havre eftersom korn växer snabbare än andra sädesslag. Dessutom är vete inte lätt att linda och dess knoppar är inte lämpliga för bryggning, så kornmalt är en av de viktigaste råvarorna för öl bryggning.

Korn måste mältat att omvandla de olösliga insättningar i lösliga socker för bryggningen. Utöver normal malt, kan kristalliserade eller rostad malt användas för olika bryggtyper. Kristalliserad malt är en ångbehandlade malt som långsamt stuvad och torkas sedan. Det är mörkare och har en kaffe som smak. Den rostade malt torkas och rostas i en varm roterande trumma, som mörknar ölets förkolnade färg. Kvaliteten på malt varierar kraftigt från plats till plats.

vete-min

Vete


Valet och uppmärksamhet av humle

Humle är växter som tillhör nässten eller hampfamiljen. Humle har kottar, vilket ger öl sin bitter och söt smak, vilket gör det mer uppfriskande och matsmältning. Konerna samlas tidigt på hösten och torkas snabbt innan de säljs till vinmakare i fat. De krossade konerna krossas i en speciell form och placeras på ett bricka. Brickorna placeras i en vakuum- eller ammoniakfylld miljö för att minska möjligheten att oxidera. Pellets form är lämplig för tillsatsen till behållaren av extraktet av hop-knotkottar som nu används i stor utsträckning i alla ölvarianter och olika extraktionsmetoder kan producera mycket olika smaker. Extraktet bör tillsättas vid slutet av processen för att bättre styra den slutliga bitterheten. Speciella extrakt kan användas för att förhindra förekomsten av ljusreaktioner så att öl kan produceras i transparenta behållare med olika märken av premium öl.


Hoppar pellets

Hoppar pellets


Jästval och uppmärksamhet

I ölbryggning fungerar alkoholer som magiker, jäsar sockerarterna i malt och ris i öl för att producera alkohol, koldioxid och andra spårmängder av fermentationsprodukter. Kort sagt, ölbryggning är en komplex och enkel process. Komplexiteten ligger i hur man blandar flera råvaror för att göra ölsmaken och smaka bra. Enkelt i hundratals år har människor använt flera enkla råvaror. För närvarande är innovationen och reformen av ölteknik de problem som ölproduktionsföretag runt om i världen behöver tänka på. Endast på detta sätt kan de skapa fler nya produkter och vinna bredare utvecklingsutrymme för sina egna företag.


Förutom att noggrant välja bra material bör mer uppmärksamhet ägnas åt köp av ölutrustning. Till exempel, valet av leverantörer, utrustningskonfiguration, layoutplacering, ritningar av ölutrustning och plats för bryggerier.


Brewhouse1-min

Detta är vår Brewhouse 3Vessel-konfiguration


Kontakta Alice idag

E-post: dgequipment@degonget.com


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867