Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Vad hänvisar graden av öl till?

Vad hänvisar graden av öl till?

Visningar:0     Författare:Auril     Publicera Tid: 2020-12-08      Ursprung:Webbplats

Fizkdbvxrh5fjknhi0ytfaczodeb

Vad representerar 8 ° P på bilden ovan? Man tror att de flesta av oss kommer att bli blurt ut \"8 grader alkohol \" första gången. Jo, grattis, fel svar.


Det är sant att de flesta sprit, som sprit, vin och sprit, kommer att indikera alkoholhalten i den mer uppenbara positionen på etiketten, och vi kan enkelt applicera det på öl. Men i själva verket representerar detta \"8 ° P \" inte alkoholinnehållet i öl, men koncentrationen av wort.

1. Vad är koncentrationen av ölört?

Barley malt och extra råmaterial för ölmakning (SUC H som ris) omvandlas till maltos genom verkan av malt amylas och proteas. Sockerhalten mäts, vilket är Wort-koncentrationen. Till exempel innehåller varje liter wort 80 gram socker, vilket är 8 °.

2.Wort-koncentration: Indikatorer för ölkategori

Enligt koncentrationen av Wort kan öl delas in i:

Högkoncentrationstyp: Koncentrationen av Wort är mellan 14 ° och 20 °. Denna öl har en lång produktionscykel, god stabilitet och är lämplig för lagring och långdistanstransport. Medium koncentrationstyp: Koncentrationen av Wort är mellan 10 ° och 12 °, och 12 ° är den vanligaste typen. Det är den främsta utbudet av ölproduktion i vårt land. Lågkoncentrationstyp: Koncentrationen av Wort är mellan 6 ° och 8 °. Den kan användas som en uppfriskande drink på sommaren. Nackdelen är dålig stabilitet och kortare lagringstid.

3. Förhållandet mellan Wort-koncentration och ölalkohol

Generellt sett är koncentrationen av wort direkt proportionell mot alkoholhalten i öl. Till exempel är den ursprungliga worten lägre än 10p, och alkoholhalten överstiger vanligtvis inte 5%, vilket är en lågalkohol öl. Och mörk öl är ofta så hög som 15p till 20p, så alkoholhalten är ofta över 5 grader.

4. Kommer koncentrationen av Wort påverka ölkvaliteten?

Att bedöma om en ölkund är senior eller inte beror på hur han uppfattar graden av öl. Det är lekman som tittar på alkoholnivå. Den verkliga finalen är den som tittar på koncentrationen av den ursprungliga veckan.

Att dricka öl betyder att dricka den underbara smaken av malt arom och jäsning. Alkoholhalten med några avvikelser är svårt att detektera från smaken. Det är inte mycket förnuft att diskutera alkoholinnehåll. Det viktigaste är om smaken av öl själv är rik, komplex och doftande. Smaken av öl är direkt relaterad till koncentrationen av wort.

I allmänhet är öl med hög wort-koncentration av bättre kvalitet än öl med lågvattningskoncentration. Det bör dock noteras att kostnaden för att brygga råvaror är bara en liten del i hela ölproduktionsprocessen, det inkluderar även förpackning, marknadsföring och varumärkespromotion. Därför är öl med lågvattningskoncentration ibland dyrare på marknaden.


Oavsett vilken typ av öl du vill brygga, DEGONG BREWING UTRUSTNINGAlltid kan uppfylla ditt krav. Om du har intresse, välkommen att kontakta mig fritt.

640BW3-min

Kontaktinformation:

Kontaktperson: Auril

TEL / WHATS: + 86 18363007358

Postadress: market@degonget.comVar uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867