Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Vad exakt är hantverk öl?

Vad exakt är hantverk öl?

Visningar:0     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2021-01-14      Ursprung:Webbplats


Du vet, i kedjan av öl förakt, är Craft Beer på toppen av den utan tvekan. Det är näringsrik och hälsosammare än industriell öl utan tillsatser, och det smakar mer gott och så vidare.

öl.0.0-min


Vad exakt är hantverk öl?

Bokstavligen-hantverk öl, öl gjord för hand. Det här är mycket enklare och lättare att förstå, och ordet kan bättre återspegla bryggernas uppfinningsrikedom att följa de traditionella höga kraven på smak, hålla sig till råvarorna och ärva den traditionella vinframklingen.


Den slutgiltiga förklaringen - Brewers Association (BA) definierar hantverk öl som:

Den årliga produktionen är mindre än 6 miljoner BBL

Oberoende: Inte föremål för alltför stora innehav av stora bryggerier.

Tradition och innovation: Följ kontrollen av råvaror, ärver traditionella bryggtekniker och fortsätter att experimentera med innovativa smaker.Ingredienserna är ren-hantverk öl ingredienser är: vatten, malt, humle, jäst.

Vissa hantverks öl kommer också att läggas till med andra hjälpmaterial, såsom frukter, kryddor etc. Dessutom bör det finnas inga andra tillsatser. Även om ingredienserna verkar vara enkla, är varje ingrediens roll inte enkel.


Under fermentationsprocessen innehöll sockret imaltkommer att medföra koldioxid, etanol och sötma, bränd smak och nötter, kaffe och andra aromer mot öl; Olika sorter av malt har olika effekter på färg och smak av öl.


Humleär en vinväxt och ett naturligt konserveringsmedel. Det ger bitterhet och arom till öl. Liksom kaffebönor och chokladbönor beror smaken av humle på den plats där de odlas, och de flesta har frukt, gräs och citrusaromer. Det finns mer än 120 sorter av humle, och tusentals olika smaker kan formuleras med olika kombinationer. Därför kan det sägas att Craft Beer Culture är en innovativ rörelse.


JästDekorerar socker i alkohol och koldioxid. Olika jäst kommer att producera olika smakseffekter vid olika temperaturer. Det finns tre typer av jäst i hantverk öl: lager jäst, ale jäst och naturlig fermentering jäst (som jäst i lambisk öl är naturligt bildad i luften). Men vanlig hantverk öl har ett stort antal ale och lager fermenteringar. Efter fermentering flyter jästen på vätskan, som kallas topp jäsning (ALE), och sedimentering kallas Bottom Fermentation (Lager) ↓

Öl-och-råmaterial-för-ölproduktion (1) -minALE

LAGERÖL

Jäsning

Topp jäsning

Bottenjäsning

Temperatur

15-25 ℃

5-10 ℃

Time

3-4days

7-8 dagar

Smak

Rik smak

Rik gom

Monotont smak

fresmissning

Alkoholinnehåll

Hög

Låg

QQ 截图 20201228115644

Öljäsning tar tid. För att spara kostnader kommer industriell öl att förkorta bryggningstiden, öka utgången och stabilisera smaken. Generellt kommer ris, stärkelse etc. att ersätta malt, och vissa kommer att ha andra tillsatser. Industriell öl på en storskalig monteringslinje har en enda smak. Dessutom kan vi se skillnaden mellan hantverk öl och industriell öl i detta jämförelsediagramHantverk öl

Industriell öl

Material

Vatten, malt, jäst och humle

Vatten, malt, jäst och humle, ris, stärkelse och annat extra material

bifogare

Ingen

Mycket

Jäsningstid

Flera; 2 månader högst

7 dagar

Bryggningsmetod

Ale / lager / naturlig jäsning

Lageröl

Produktionsskala

Små

Stor

Färg

Från ljusgul till mörkbrun, många olika färger

Ljus

Arom

Rik

Smak

Hundratals

Enda

Hållbarhetstid

10 dagar till ett år

1-5 år

Förpackning

Flera flaskartyp, färgstark, full känsla av design

Utan stor skillnad

750 文章 5-min

Diversifierad, sofistikerad, oberoende, och både traditionella och innovativa är kärnvärdena för hantverk öl. Ja, hantverk öl är bryggarens fristil. Denna grad av frihet och kreativitet är oföränderlig för samma, snabb, massproducerad industriell öl.

Craft öl insisterar på att skapa en mängd olika smaker av öl från naturmaterial. Det använder inte tillsatser och kan inte kompensera för misstag efteråt. Detta är ett test av bryggarens teknik och formel. För oss, jämfört med industriell öl, har den personliga öl med så många stjärnor en mer detaljerad och speciell upplevelse, och det kan också smaka på den reala tillsatta fria vete och ölsmak.


Om du vill starta din egen hantverksbehandling, välkommen att kontakta mig för att konsulteraCraft Brewery Equipment

未 标题 -1-min (9)


Kontaktperson: Auril

Mail: market@degonget.com

Tel: +86 18363007358Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867