Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Vad är skillnaden mellan destillerad sprit och fermentorlut

Vad är skillnaden mellan destillerad sprit och fermentorlut

Visningar:842     Författare:Auril     Publicera Tid: 2021-01-26      Ursprung:www.downtheroadbrewery.com

Destillerad vätska är en högalkohollut extraherad från fermenterade bryggmaterial genom en eller flera destillationsprocesser. Råvarorna av destillerade sprit är i allmänhet rik på naturliga sockerarter eller stärkelser som lätt omvandlas till sockerarter, såsom honung, sockerrör, sockerbetor, frukt och majs, sorghum, ris, vetepotatis, etc. Socker och stärkelse fermenteras av Jäst för att producera alkohol, och använd sedan en specielldestillatoratt värma spriten. Med användning av den olika kokpunkten för alkohol (78,5 ° C) och kokpunkten för vatten (100 ° C) upphettas den ursprungliga fermentationsbuljongen till mellan de två kokpunkterna, då kan du ånga och samla alkohol- och aromämnen från det. Under uppvärmningsförfarandet blandas dock fukt och andra ämnen i råvarorna i alkoholen, vilket bildar vätskor av olika kvalitet. De flesta av de berömda vinerna använder flera destillationsmetoder för att erhålla sprit med hög renhet och lågt förorening.

destillationsmaskin

Brandy, whisky, rom, vodka, gin, tequila och kinesisk sprit är alla destillerade andar, och de flesta är andar med högre grad. Produktionsprocessen är att först brygga, sedan destillera och svalna sedan och slutligen få en hög alkohollösningsdryck. I allmänhet är alkoholhalten i bryggd alkohol mindre än 20%. Destillerade andar kan nå mer än 60%. Destillerade andar i vårt land erhålls huvudsakligen genom destillation efter bryggning från kornråvaror.


Destillerat vin kan lagras under lång tid vid rumstemperatur på grund av dess höga alkoholhalt och lågt förorening. I allmänhet kan den lagras i 5-10 år. Även efter att ha öppnat flaskan kan den lagras i mer än ett år utan försämring. Därför kan i barer sålas i bulk, blandas och till och med öppnas ofta utan att överväga om det försämras snabbt.

Gluten-destillerad-Spirits-FB


Så vad är skillnaden mellan fermenterad sprit och destillerad vätska?

1. Smakskillnad:Smaken av fermenterad sprit och destillerad vätska är olika. Renheten av destillerad vätska är relativt hög, så det är svårare att svälja, och det har en kryddig hals, och den har mycket uthållighet; De flesta av fermenterad sprit är en alkoholhaltig dryck med en unik smak och låg alkoholhalt, vilket kan skapa en atmosfär.

2. Processskillnad:Destillerad vätska erhålles genom att separera den ursprungliga vätskan av alkohol från vattnet med användning av de olika kokpunkten av alkohol och vatten. Detta kräver speciell destillationsutrustning. Destillerad vätska har ett högt alkoholhalt efter rening. FERNMENTATIONSVIXOR är en alkoholhaltig dryck som produceras av cellarering under en tidsperiod, vilket inte är stark.


3.smakskillnad:Destillerad vätska har hög alkoholhalt, så det smakar väldigt kryddigt, medan fermenterad sprit har en unik smak. Fermenterad vätska från olika råvaror har olika smakegenskaper. Vin, risvin och öl är alla fermenterade sprit. Råvarorna är olika, så de människor som gillar dem är också mycket breda.

nyckelfärdiga bryggeriutrustning-min

Oavsett om du vill brygga destillerat vin eller fermenterad öl, kan vi erbjuda professionellÖlbryggningsutrustningoch destillationsutrustning. Om du är intresserad, var god kontakta mig.

Kontaktperson: Auril

Tel: +86 18363007358

Mail: market@degonget.com

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867