Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Vad är skillnaden mellan bottled öl, konserverad öl och cask öl?

Vad är skillnaden mellan bottled öl, konserverad öl och cask öl?

Visningar:4     Författare:Kate     Publicera Tid: 2021-01-14      Ursprung:Webbplats

Om du dricker öl ofta, kommer du definitivt att hitta att öl har olika förpackningsmetoder, vissa är fyllda med gröna eller bruna glasflaskor, vissa är fyllda med metallburkar, och det finns keg-öl fylld med metallvätska. Ölen som konsumeras på dessa tre sätt är inte mycket annorlunda när det gäller själva öl, men olika förpackningsmetoder kommer att ha några mindre effekter på öl.


750 文章 3-min


Flaska öl

Många öl är fyllda i glasflaskor, och flaskorna är mestadels gröna eller bruna. Gröna ölflaskor är relaterade till traditionen: På 1800-talet fanns det inga speciella ölflaskor, och vinflaskor användes förmodligen (på grund av begränsningen av glasproduktionsteknik, de var mestadels gröna vinflaskor vid den tiden). Senare, när det fanns speciella ölflaskor, behölls traditionen av gröna flaskor. Den bruna ölflaskan används eftersom den effektivt kan blockera ljus. Ljuset kommer att främja reaktionen mellan alfasyran i öl och sulfiden, vilket gör att ölen smakar mycket dåligt, och användningen av bruna ölflaskor kan förhindra att denna reaktion händer, kommer öl att smaka bättre, och öl blir bättre. Lagringsbeständig. Dessutom smakar glasflaskor inte som plast, och de kan bära mer tryck. Detta är förmodligen anledningen till att glasölflaskor är populära.


750 文章 1-min

Konserverad öl

Öl i burkar är huvudsakligen bärbara, vilket är mycket lämpligt för ungdomar. I historien, mycket av den massproducerade, billigare öl flaskades i burkar, så många skulle tänka på burkar som lågt öl. I själva verket burkarna Ha ett bra hinder för ljus, syre och ultraviolett ljus, vilket hjälper till att hålla öl fräscha. Tillägg, burkar utför värme bättre än glasflaskor, och kall öl är mycket snabbare. Nu använder allt fler hantverks öl också burkar, Så burkar är inte detsamma som low-end-öl. Men vissa tror att burkar ger öl en metallisk smak, som faktiskt är ett missförstånd av konserverad öl. Insidan av burken är belagd med en polymerfilm som skiljer alkoholen från Aluminium och innehåller en mycket liten mängd BPA, som är harmlös. Om du häller öl i ett glas när du dricker det från en burk, är den metalliska smaken i grunden borta.


750 文章 2-min


Cask öl

Färska, färska utkastslägen är vanligtvis fyllda i metallvaror som har en ventil eller knackar för att fylla dem i glaset. Utkast till öl är inte pastörisering eller momentan hög temperatur sterilisering och användningen av fysisk metod för sterilisering för att uppnå en viss biologisk stabilitet av öl.

Denna typ av öl smakar fräschare än andra öl, men ständigt inte lagring och bör konsumeras så snart som möjligt. Cask öl kännetecknas av stor kapacitet, konsumenter kan köpa 5L öl på kran, lämplig för större partier. Utkast till öl, torka öl eller kran öl serveras vanligtvis i utländska pubar. Kunderna kan fylla egna flaskor och betala med glaset. En nackdel med att cask öl är dock att det lätt kan bli gammalt om det inte är fullt i tid. Det är också svårt att upprätthålla utrustningen i baren. Om du inte gör ett bra jobb med hygien, kommer spriten att ha en konstig lukt.


750 文章 4-min


Brewing öl är givetvis oskiljaktig från högkvalitativ ölutrustning. DEGONG är AölutrustningTillverkare med mer än 10 års erfarenhet. Om du vill veta mer, kom och kontakta mig, vi vet vad du vill ha.


750 bw-min


Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867