Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Vad är komponenterna i Brewhouse-systemet i ölbryggningsprocessen?

Vad är komponenterna i Brewhouse-systemet i ölbryggningsprocessen?

Visningar:8515     Författare:Alice     Publicera Tid: 2020-12-10      Ursprung:https://www.downtheroadbrewery.com

Ölsäckbarifieringssystemet består huvudsakligen av mashbehållare, gelatiniserande kruka, filtreringstank, kokande tank, bubbelpool, humle som lägger till utrustning och så vidare.

Alla de viktigaste delarna av sackarifieringssystemet är gjorda av rostfritt stål 304 av internationell standard. Modernt automatisk plasma, laserstrådskärning, ren argongasvetsning och annan tillverkningsteknik, potten / tanken inre delen av kontakten med vete mos och andra material spegel poleringsbehandling, extern slipningspolering, för att säkerställa kunderna med avancerad teknik , kvalitet, prisvärd, lyx och vackert sackarifieringssystem

utegrill


Mash tank, gelatiniserande kruka

1. Antagande av högeffektiv Maitreya Plate Jacket värmeväxlingsteknik och tillämpning av vetenskaplig ångturbulensprincip för att uppnå maximal värmeöverföring och energibesparingseffekt. Samtidigt antas helt automatisk temperaturkontrollteknik för att säkerställa uppvärmningshastigheten och värmekontrollen i varje processsteg av mashing och gelatinisering av tidens noggrannhet.

2. Det internationella avancerade upphängningshastighetskontrollsystemet antas och frekvensomvandlingen och den automatiska blandningsmetoden antas för att säkerställa en enhetlig blandning av mosen i gelatiniserings- och mashingprocessen, vilket kan maximera användningen av olika enzymer i gelatiniseringen och mashing bearbeta. Bra biologisk aktivitet och omvandling och katalytiska effekter, vilket garanterar bästa kvalitet och högsta utbyte av öl vid källan.

Filtertank

1. Antagande av avancerat och vetenskapligt specialformat Raker-struktur System och hydraulisk automatisk lyftteknik för att säkerställa enhetlig tråg och slät trågutgång, öka filtreringshastigheten och produktionseffektiviteten och bibehålla den goda transparens- och juiceutbytet av wort.

2. Den internationella avancerade upphängnings- och blandningsanordningen är vald, utrustad med frekvensomvandling, hastighetsreglering och automatisk styrteknik, vilket gör operationen mer bekväm och flexibelt, enkelt underhåll och kostnadsbesparing.

Kokande tank

1. Applicera avancerad kroppskokning och tryckteknik för att förbättra kokhållfastheten, öka kraftigt förångningseffekten av dimetylsulfid, främja polymerisationen av protein och andra kondenserbara substanser och realisera snabb separation av kokande wort och polymer.

2. Den extrakorporeala cirkulationsblandningstekniken antas för att accelerera uppvärmningshastigheten hos öronet vid det initiala sköljningssteget, så att urtan alltid upprätthåller en likformig och konsekvent temperatur under uppvärmningsprocessen och förhindrar degenerering av regionala wort-lösliga ämnen som orsakas av Lokal överhettning, därigenom säkerställer den kokande kvaliteten på worten.

Bubbelpool

1. Enligt utformningen av den optimala lagringen av vete korn per enhetsfilterområde förstoras tankdiametern-till-höjdförhållandet, den virvlande hastigheten reduceras, och sedimenteringen och agglomerering av koagulumet främjas för att uppnå den bästa separationen .

2. Utrustad med en termisk koaguleringstank, kan den öka utbytet av wort och minska miljöföroreningar.

Humle adding system

1. Hop adding-systemet kan bestå av två eller flera tankar, utrustade med pumpning, rör, ventiler och andra tillbehör, och kan också realisera automatisk styrning av läget.

2. Tankarna, ventilerna, rörledningarna etc. i hopptilläggssystemet kan anslutas till CIP-systemet för att realisera automatisk, halvautomatisk, rengöring och desinfektion.


Det ovan nämnda sackarifieringssystemet kan anpassas för dig, såväl som fermentationstankar, brite tankar, vattenbehandling, filter, öl kegs, etc.


bryggeryxiangqing01-min

Utmärkt brewhouses är tillgängliga


Jag väntar här på ditt samråd och ger dig ett bra erbjudande.

Kontakta Alice

E-post: dgequipment@degonget.com


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867