Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Vad är humle och vad är deras funktioner?

Vad är humle och vad är deras funktioner?

Visningar:6     Författare:Kate     Publicera Tid: 2020-12-04      Ursprung:Webbplats

Humle är ett oumbärligt råmaterial för bryggning. I processen med bryggning har de funktionerna av det naturliga konserveringsmässiga, förlängning av ölens hållbarhet, som bildar det fina skummet av öl, klargörande av att göra ölklart och balansera Worts sötma för att göra öl utsökt. På samma gång , det har också det medicinska värdet av mage matsmältning och Anshen diuresis.


文章 4-min


Humle kallas också jästblommor

Många människor vet inte vad en hopp är, men det är Humulus-skandängorna i Moraceae-familjen. Denna växt, med sina stammar, löv och grenar och stjälkar, är täckt med fina hår och barbs. Det blommar på hösten, producerar manliga och kvinnliga blommor och bär ett sfäriskt öra.

Humle, även kända som jäst och humle, är själen av öl. Öl vi dricker varje dag är gjord med humle som råmaterial, vilket ger det en charmig bitter smak och en uppfriskande arom.


文章 1-min


Bryggvärdet av humle

Bildar en bubbla

En av nycklarna för att bedöma den goda kvaliteten på öl är om den har god skumbildning. När humle och malt kombineras är humulonskandorna och det brusande proteinet i malt kemiskt kopplade till att bilda skummen som finns i öl. Humle gör skum vit och slät och hållbar.

Naturligt korrosionsskydd

Humle är ett naturligt konserveringsmedel som inte bara lägger till en uppfriskande arom till en öl, men förlänger också sin hållbarhet. Efter att ha tillagt humle är öl inte längre lätt att bli dålig och blir kornvinäger, vilket resulterar i slöseri med öl.

Förtydligande av wort

När Brewing Wort kokar, är Wort ofta molnigt, tillsatt humle att koka, kan göra proteinet i Wort-komplexa, så att worten blir klar, bryggad öl blir ren och ljus.

Balansera sötmen

Öl var ursprungligen bryggd med datum eller honung tillsatt för att göra det sött, men den här typen av öl kan lätt göra människor off. Efter att ha tillagt humle, är smaken av humle kombinerad med svävarheten, så att sötningsbalansen blir törst quenching och aptit stimuleras.


文章 2-min


Läkemedel av humle

magen matsmältningen

Humle har en bra funktion att stärka magen och matsmältningen, som kan reglera människors tarmar och mage. Om du äter för mycket leder till mage obehag kan du välja att äta humle för att reglera magen, så att magen kan smälta och bli bekväm.

Lugn och diuretikum

Humle har också en bra lugnande och diuretisk effekt. Om långvarig sömnlöshet kan äta humle för att underlätta människors ande, för att uppnå effekten av sömn. Och efter förbrukningen av humle fortfarande har effekten av diuretikum, kan lindra buksvällsmärta.


文章 2-min


För mer information omÖlbryggeriutrustning, Vänligen följ DEGONG!

Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

+86 178 6052 5597


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867