Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Vad är ett hantverksdistilleri?

Vad är ett hantverksdistilleri?

Visningar:0     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-01-17      Ursprung:Webbplats

Craft Brewery har många betydelser, beroende på vem du frågar. Craft Spirits Association of America definierar ett hantverksdistilleri som \"ett destilleri som värderar vikten av öppenhet i destillation och upprätthåller en positiv inställning i användningen av dess ingredienser, platsen och destillationsprocessen, platsen och processen med tappning och åldringsprocessen. \"

Den amerikanska destilleringsföreningen definierar hantverksprogner som \"produkten av ett oberoende destilleri, vars produkt är fysiskt destillerad och på plats på plats, med en årlig försäljning på upp till 100 000 standardgaller. \"

I allmänhet tillåter detta småbatchfokus destillerier som våra att fokusera på kvaliteten på ingredienser och destillationsmetoder, samtidigt som de stöder de samhällen där vi lever.


Historien om hantverksdestillation

Craft Destillation går tillbaka århundraden till de första andarna som gör. Men när destillationstekniken kom till Förenta staterna tog stora destillerier över och började massproducerande bourbon och whisky. Som svar på dessa massproducerade andar uppstod hantverksvinindustrin.

Craft Destillationsindustrin i USA har ökat snabbt de senaste decennierna. Det finns nu mer än 2000 mikro- eller hantverksbryggerier i USA. Varje vingård har sin egen unika historia att berätta, sitt eget unika hantverk och ande, och dess unika anslutning till det omgivande samhället.

Detsamma gäller för DEGONG. Vi bryr oss om de samhällen vi stöder så mycket som andan stills vi skapar. Vi gör inte bara destillationsutrustning, vi gör skillnad.

197

DEGONG CRAFT ALCOHOL DISTILLATION UTRUSTNING


Nu när du har beställt din destillationsutrustning, och du gör planer och börjar utveckla ditt produktionsschema, är det enda du kanske tänker på när det är den bästa tiden att destillera din alkohol. Det korta svaret på den här frågan är att den bästa tiden att dricka alkohol är den bästa tiden att dricka fortfarande alkohol! Mellan mashing, tappning, försäljning, marknadsföring och organisering av dina böcker, att hitta tiden att göra allt kan vara en utmaning, så den bästa \"-tiden kommer att variera från drift till drift. Det finns ingen hård och snabb regel om när är den bästa tiden, så använd din bästa dom och använd olika scheman för att se vad som fungerar bäst för din verksamhet.


En sak att tänka på är något speciellt övervägande baserat på begränsat utgåva eller säsongsbetonade produkter. Vissa botaniska eller andra produkter kan ha en högsäsong som du vill utnyttja för att skapa unika produkter. Du kan behöva extra jäsningskapacitet för att verkligen dra nytta av högsäsongens säsongsbetonade produkter. Detta väcker en bra fråga: Har du tillräckligt med mashing och fermenteringskapacitet för att leverera din destillationsutrustning under normala årstider? Om du inte kan producera tillräckligt med tvätt för att mata din alkohol, kan det vara lite svårt att hålla det. Allt måste arbeta tillsammans för att vara en effektiv process, du kan inte skynda på en jäsningsprocess, som en åldrande process, så se till att du vet var dina flaskhalsar ska hjälpa dig att planera i enlighet därmed.


Skål!

289

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867