Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Vad är den tekniska processen med ölproduktion?

Vad är den tekniska processen med ölproduktion?

Visningar:8517     Författare:Alice     Publicera Tid: 2020-12-14      Ursprung:https://www.downtheroadbrewery.com/

Ölproduktion kan grovt uppdelas i tre huvudprocesser: maltproduktion, ölbryggning och ölfyllning.

1.Malt tillverkning

Mash malt / spannmål och vatten i en gelatiniseringstank. I en gelatiniseringstank värms malt och vatten och kokt. Wort pumpas till en filtertank. Innan Wort pumpas in i kokande tanken måste maltskalken avlägsnas från filtret och humle och socker måste läggas till.


Malt

Malt


2.Brewing

Sackarifiering: Den krossade malt- och stärkelsehörmaterialet blandas med varmt vatten i en gelatiniseringstank respektive en mashbehållare, och temperaturen justeras. Efter det att den helt flytande mosen blandas i mashtanken hålls mosen vid en temperatur som är lämplig för sackarifiering (62-70 ℃) för att producera vete mash.

mash-tun-min

Lägga till humle i en mash vattenkokare


Fermentation: De flesta jästavlagringar i botten av tanken. Efter att jästen avlägsnats pumpas den resulterande \"unga öl \" till en post-fermentation tank. Här utfälles de återstående jäst- och olösliga proteinerna vidare för att gradvis mogna ölstilen. Mognadstid varierar från öl till öl, vanligtvis mellan 7 och 21 dagar.

3.Beer fyllning

Förpackning är vanligtvis i form av flaska, burk eller keg. Dessutom, olika former och storlekar av flaskor, olika etiketter, nackskydd och kepsar och mångsidiga förpackningar utgör ett svimlande utbud av ölprodukter på marknaden.
Fermentationsprocessen av öl är den normala livsverksamheten hos öljäst under vissa förutsättningar genom att använda fermenterbara ämnen i Wort, och dess metabolit är den produkt som behövs - öl. På grund av olika typer av jäst är olika fermentationsförhållanden, produktkrav och smak, jäsningsmetoder också olika. Enligt olika typer av jästjäsning kan öl delas in i övre fermentation öl och botten fermentering öl.


fyllning

Automatisk ölfyllmaskin i en mashkett


Generellt sett kan öljäsningsteknik delas upp i traditionell jäsningsteknik och modern jäsningsteknik. Modern fermentering innefattar huvudsakligen cylindrisk-konisk jäsning, kontinuerlig jäsning och kullertering av högkoncentration. För närvarande är den huvudsakliga användningen av cylindrisk-konisk fermentationstank till jäsning.


1-3-min.webp

Ölcylindro-koniska fermenterare


Oavsett om du är en start eller enbryggeriFörberedelser för vidare expansion kan vi anpassa rätt skala för dig. Från prototypen av projektet till installation och drift av bryggeriet har vi specifika personer att hålla reda på varje steg.


Det är alltid vår plikt att lösa dina problem. Jag tror att den utrustning vi tillhandahåller är inte bara en högkvalitativ produkt, men gör också din öl en ledare på den lokala ölmarknaden.


Kontakta Alice

E-post: dgequipment@degonget.com


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867