Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Vad är öl reinheitsbot?

Vad är öl reinheitsbot?

Visningar:4     Författare:Kate     Publicera Tid: 2021-01-28      Ursprung:Webbplats

Tysk öl har alltid varit en representant för kvalitet, vilket är oskiljaktigt från öl reinheitsbot att tyska öl följer. I dagÖlutrustningstillverkarePrata om exakt vad är öl reinheitsbot?


750 文章 2-min


Förehållaren av ReinheitSgebot introducerades först som en lag i hertigdömet München år 1487, och det var inte förrän den 23 april 1516 att det blev lag som täckte hela hertigdömet Bayern.

Det sa att öl bara kunde bryggas från korn malt, vatten och öl. Jäst nämndes inte i lagen vid den tiden, eftersom det inte upptäcktes fram till 1800-talet som en mikroorganism, och innan det behandlades som återstoden av bryggning och kastad bort.


文章 1-min


Framväxten av lagen vid den tidpunkten för att lösa en serie problem med öl i det sociala systemet, som en av anledningarna på grund av hungersnöd, och det andra spannmålet måste bearbetas till människors häftmat, för att förhindra Materialbrist på vete och rågbrödsframställning, och i viss utsträckning hindras köpmän och bakare i råmaterialkonkurrensen, därför tillåter lagen endast korn som råmaterial för öl.

Den andra anledningen är att för att garantera ölkvaliteten, kommer ölet utöver användningen av humle, kommer också alla typer av konstiga växter till Riga, vissa att ersätta humleens smak, andra för att förlänga Ölens hållbarhet, men i de flesta fall har dessa sladdningsanläggningar inte effektiva, tvärtom kommer att ge biverkningar, så att humle blev lagen tillåter dig bara att lägga till krydda ingredienser.


750 文章 1-min


Den bayerska lagen på 1516 till och med satte priser baserat på tid och stil av ölbränning. Efter antagandet av reningsmetoden fanns det i princip inga större förändringar, men Bayern började inkludera korianderfrön, kanel och vete i de tillåtna kategorierna så tidigt som mitten av 1500-talet. Dessutom läggs jäst som råmaterial också till den moderna versionen av reningsmetoden.

Den första föreningen av Tyskland år 1871 var också relaterad till renhetslagen. Bavarianerna insisterade på ansökan och den nationella främjandet av renhetsrätten som en förutsättning för att ansluta sig till Republiken. Detta kan förhindra konkurrens från andra typer av öl. Detta förslag protesterades starkt av vinhandlare utanför Bayern. Ändå omfattade den rena lagen 1906 fortfarande hela det tyska imperiet vid den tiden.

Dessutom, i områden utanför Tyskland, blev ren lag också officiellt grekisk lag under Greklands första kung.


750 文章 4-min


Men på 1960-talet har Tyskland, som medlem av Europeiska gemenskapen, begränsat öl från andra medlemsstater från att komma in i landet, vilket orsakade missnöje. År 1987 bedömde EG-domstolen att öl som exporterades till Tyskland inte var föremål för renhetsrätten eftersom den hindrade fri marknad. Men tyskarna fortfarande upprätthåller denna lag i sitt eget land, vilket också har lett till dålig försäljning av utländsk öl som exporteras till Tyskland.

Idag har reningsmetoden också modifierats, såsom tillåter användning av granulärt eller pulveriserat humle eller humle-extrakt och förtydligande medel som PPVP. Fermenterad öl kan också använda fler typer av malt och använda rent socker för att justera smaken och färgen på öl. Tyskland har fortfarande strikta lagar att övervaka fermenterade lagrar, och många vinhandlare följer fortfarande ölrenhetslagen. Slutligen är det värt att notera att ölen ReinheitSgebot inte är den äldsta livsmedelslagen i världen. Världens första lagar om mat datum tillbaka till antika Rom.


750fv 套图 背面 -Min2


Om du vill gå med i Craft Beer Brewing, var god kontakta mig direkt.

Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867