Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Utvecklingen av destillatorn

Utvecklingen av destillatorn

Visningar:1     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-01-04      Ursprung:Webbplats

En typ av utrustning som definierar destillationsindustrin är en destillator. Destilleraren har funnits under lång tid. Det finns två mycket intressanta papper om föremålet för destillation som diskuterar ursprunget av destillation. År 1935 lämnade AJV underwood ett papper med titeln \"den historiska utvecklingen av destillatorerna \" för samhället av kemiska ingenjörer på Victoria Hotel i London. År 1956 skrev Schenley kemist AJ Liebmann ett papper med titeln \"Destillationens historia \" för Journal of Chemistry Education. Båda papper påpekade att den exakta källan till destillatorn är oklart. Det kan härröra i Egypten och brukar användas för att göra parfym, eller det kan vara en uppfinning av kineserna, eftersom de kinesiska vet destillerade sprit.

Dessa destillatorer är enkla burkar med halsar och är inte mycket effektiva. Den efterföljande förbättringen av destillationsprocessen tillade emellertid \"maskar \" till pottdestillaren på 1500-talet när det kom till Tyskland. Det tillåter destillatorn att producera alkohol med högre kvalitet. Dessa destillatorer och maskar är gjorda av koppar eftersom det är ett slitstarkt material, men det är lätt att bilda och har mycket god värmeledningsförmåga. Brewers insåg att koppar hjälper till att ta bort svavelmaken i destillerade sprit. Copper Distiller är valfri metall för whisky destillation. Många vingårdar använder kolonner i rostfritt stål för hållbarhet, men dessa stillbilder kommer fortfarande delvis att vara gjorda av koppar. De använder frukter och korn för att göra alkohol. Dessa stillbilder är uppvärmda med träbrand.

När Förenta staterna först började leda till alkohol i 1640 använde den fortfarande en kopparpott. På 1700-talet kunde inte varje pionjär ge en kopparkärldistiller. Vissa människor använde ihåliga loggar för att göra en destiller, men de behövde destillera överskott av korn och frukter för byteshandel. Jämfört med korn eller frukter sig själva är destillerade andar också enklare att marknadsföra.

165

Kopparpott fortfarande


Ångvärme av destillatorn är nästa förbättring av destillationstekniken. I Kentucky, hoppas destilleri, byggt runt 1818, var det första destilleriet att använda ångkraft för att värma destillatorn och driva fabriken. Distilleriet har två stora kopparkokare stillbilder, vilket gör mycket whisky, men det kan uppenbarligen inte sälja det. Några år senare gick företaget i konkurs. Mindre bonde destillerier använder kopparkrukor och ved för att göra whisky alla vill ha. Men det förändrades snabbt.

I Irland, 1830, utvecklade Aeneas Coffey sin destiller, en tidig version av kolumndistilleraren. Denna destillering möjliggör produktion av stora mängder alkohol till ett lågt pris och uppnår en högre alkoholhalt än lätt kan göras i en kruka. Detta är en destillering som kontinuerligt bränns av ånga från pannan, vilket innebär att en stor mängd öl behövs för att mata destillatorn och utnyttja processen fullt ut. Jämfört med enkel potdistiller, är Tower Distiller och Panner också mycket dyr utrustning. Av dessa skäl började användningen av kolumnen i USA först fortfarande långsamt. Men efter det amerikanska inbördeskriget blev destillerierna större och större, och efterfrågan på whisky var också stor. Ångkraft i form av järnvägar tillåter korn att transporteras långt ifrån bryggeriet, och bryggeriet är inte enbart beroende av lokala bönder för att ge de stora mängderna som behövs för att göra öl för destillationskolonnen. Alkoholproduktionen ökade väsentligt i slutet av 1800-talet.

Ett destillationstorn med en tankdestiller har blivit standardutrustning för storskalig destillation. Även Johnny Walker Scotch är beroende av en destillationskolumn för att göra kornsprit för sina blandningar. Kolumn Distiller och Tank Distiller Gör olika stilar av whisky. Jag skulle inte säga att båda är överlägsna, de är bara olika. Var och en av dem spelar sin egen roll i destillationsverksamheten. För närvarande har tekniken ändrats och blandats igen.

Distiller är en viktig del av att göra destillerat vin. Tekniken fortsätter att förbättra destillatorn, men den grundläggande processen är densamma som den som används av de gamla egyptierna och kinesiska tusentals år sedan.

193

Kopparkolonndestiller


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867