Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Ursprung och utveckling av hantverk öl

Ursprung och utveckling av hantverk öl

Visningar:206     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2020-11-30      Ursprung:Webbplats


Ursprung och utveckling av hantverk öl

Den viktiga staden Modern Beer, oavsett om det är konsumtion, tillverkning eller kultur, är inte längre i dessa traditionella ölländer, som Storbritannien, Belgien, etc., särskilt Tyskland. Många kineser tror felaktigt att den tyska öl är det bästa öllandet. I själva verket har Tyskland länge överträffats av många länder i Craft Beer.

ölmärke

Den nuvarande ölkulturen är kulturen av hantverk öl, och födelseplatsen för modern hantverk öl kan sägas vara USA. Amerikanernas strävan efter ett bättre liv, och deras längtan efter frihet och extremiteter, tillät dem att skapa världens mest fantastiska hantverksölkultur och den mest utsökta öl på bara 20 till 30 år efter det att misshandlat brewing. Förvandlade Förenta staterna från en öken öken till ett ölparadis, introducerade småskaliga diversifierade produktion och andan av innovation till världen, inspirerade otaliga människor som älskar livet och gjorde världen till en bättre plats genom att använda öl.

ölkarta

Öl kom till Förenta staterna från Europa, men den här dagen har amerikanerna börjat reagera på Europa. Under de senaste åren har många nya europeiska bryggerier med stark momentum en djup skugga av amerikansk hantverk öl. Förutom Europa förespråkar många moderna hantverksbehandlingar och initiativtagare i många länder amerikaner som bor i utlandet eller infödingar med nordamerikanska livserfarenhet. Stilen på dessa öl är också djupt influerad av American Craft Beer.

hantverk öl


Amerikansk öl hade också en topptid i historien. I början av 1800-talet fanns det mer än 2700 bryggerier i USA och producerade en mängd traditionella europeiska stil öl. Allt detta slutade i den berömda förbudsrörelsen i USA. De små bryggerierna i USA har nästan försvunnit. Det finns bara dussintals stora bryggerier kvar i landet. De producerar samma industriella vatten öl och kontrollerar all ölproduktion och försäljning. De flesta tror att öl är så här.

Notorisk förbudsrörelse


Möjligheten för förändring är legalisering av hemmabryggad öl i USA. Amerikaner som älskar DIY började snabbt brygga sin egen öl hemma. Fler och fler människor har lärt sig om ölens mångfald genom hembryggad öl. Och den här marknaden kräver brådskande mer olika öl, så mer och mer små bryggerier (Micro Brewery) och hemmabryggade ölhus (Brewpub bryggeri) blommade över hela USA. En mängd amerikanska öl med amerikanska egenskaper började bli populära. Ny stil är ständigt födda, och nya och gamla stilar fortsätter att slå samman, och otaliga amerikanska bryggerier har implementerat innovation i alla aspekter av ölproduktion. Idag finns det mer än 3000 bryggerier i USA och når den högsta toppen i historien, och det finns miljontals ölentusiaster över hela landet!


Micro Craft Brewery, Brewpub Brewing Equipment


Förutom Förenta staterna har de utvecklade länderna som redan har kommit in \"postmodern \", som Nordeuropa, Japan, etc., också utvecklat sin egen hantverksölkultur under de senaste tio åren. De kombinerar perfekt den olika och innovativa andan av hantverks öl med lokal kultur, vilket skapar egna egenskaper, inte bara i teknik, men också i kultur och upptar sin egen plats på scenen av World Craft Beer.


Om du vill brygga din egen hantverk öl, välkommen att kontakta mig fritt.

Kontaktperson: Auril

Mail: market@degonget.com

Tel: +86 18363007358
Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867