Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Under fermentationsprocessen av öl, problem som kan uppstå

Under fermentationsprocessen av öl, problem som kan uppstå

Visningar:3     Författare:Kate     Publicera Tid: 2021-01-19      Ursprung:Webbplats

Smaken av hantverk öl bildas av en balans av olika föreningar. Men med tiden kommer vissa smakämnen av hantverk öl att genomgå kemiska förändringar. I dag,ÖlbryggningsutrustningTillverkare tar dig för att förstå förändringsprocessen.


750 文章 1-min


Smaken av hantverk öl genomgår kemiska förändringar över tiden: Det kan producera nya smaker, eller det kan producera fläckar eller ändra sin smak. Sammansättningen av hantverk öl (alkoholkarbonering, humle), exponering för syre och temperatur påverkar all smak, från bryggning till slutet av fermentering till konsumtion.

I allmänhet minskar bitterheten hos hantverks öl över tiden eftersom den oxiderade sötmen kommer att maskera bitterheten. När hantverks öl börjar åldras och oxiderar, börjar de våta pappersegenskaperna eller den oxiderade smaken av kartongen att visas, och när den är helt oxiderad blir hantverks öl gammal och kan inte återställas.


750 文章 3-min


Högt syrehalt av hantverks öl kommer att orsaka allvarligare oxidativ skada, så minimera syreintaget under bryggningsprocessen.

Förvaringstemperaturen påverkar också åldrandet av hantverks öl, såsom lagringstiden vid rumstemperatur skiljer sig från lagringstiden i kylskåpet.

Craft Beer kan lagras i en fermentationstank vid 4 grader Celsius i 4 månader; Men om det inte är klart kan det bara lagras i 2 dagar även om det hålls i kylskåpet. Eftersom Craft Beer inte steriliseras och filtreras, finns det många mikroorganismer i spriten, som kan accelerera de kemiska förändringarna av hantverks öl. Det är därför som hantverket inte kan lagras i 2 dagar efter det att den öppnas.

Ju högre temperaturen på lagringsmiljön, desto högre kemisk reaktion av många hantverks öl, och den kortare lagringstiden för hantverks öl.


文章 3-min


Vad är den perfekta jäsningstemperaturen för öljäsning?

Den optimala fermentationstemperaturen för varje stam av öljäst var annorlunda, och fermentationstemperaturen hos den nedre jästen var lägre än den hos den övre jästen.

I det lämpliga fermentationstemperaturområdet kommer den högre fermentationstemperaturen att accelerera fermentationshastigheten och producera mer estrar. Tvärtom saktar den nedre fermentationstemperaturen ner i fermentationshastigheten och ger öl en mjukare, mildare smak.


750 文章 2-min


Om du vill starta ett nytt hantverk bryggeri, välkommen att kontakta mig. Eftersom vi vet vad du behöver.


750 文章 3-min


Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867