Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Brygghus » Tre kärl 2000L Kommersiellt bryggsystem Brewhouse Fri Kombination Side Manhole Fermenteringstank nära mig

loading

Dela till:

Tre kärl 2000L Kommersiellt bryggsystem Brewhouse Fri Kombination Side Manhole Fermenteringstank nära mig

För en erfaren brewmaster som vill starta ditt eget mikrobryggeri är ölbryggningsutrustning med kapacitet 1000-2000l ett bra val. Men om du har planer att utöka ditt företag i framtiden, desto större kapacitet 2000L med fler fördelar absolut.
Kontroll metod:
Material:
Brewhouse-kombination:
Fermentation Tank Manhole:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-2000l
 • DGET
 • 8438400000
Produktbeskrivning

2000L Brewing System för Craft Beer Brewhouse

För 2000L Brewhouse är båda de två fartyget, tre fartyg eller fyra fartyg tillgängliga. Om du bara planerar att brygga bara 1 batch per dag, kan naturligtvis två fartygsbryggare (Mash / Lauter Tun + Kettle / Whirlpool Tun + HLT) vara ett val. Men om du planerar att brygga minst 2 satser per dag i början, blir det 3 fartyget eller 4 fartygsbrygghuset ett bättre val. Eftersom de är mer flexibla under ölbryggning och med mycket högre bryggningseffektivitet än två fartyg.


750 bw-min

Mashnapp

1. Användning av högeffektiv Miller Jacket-värmteknik, tillämpning av vetenskapliga principer för ångturbulens för att uppnå maximal värmeöverföring, energibesparande effekter, samtidigt som man tar fullt automatiserad temperaturkontrollteknik, för att säkerställa uppvärmning och värmekraften vid scenen av Sackarifieringen, gelatiniseringsprocessen.

2. Det internationella avancerade hastighetsstyrningssystemet med hjälp av den variabla frekvensen, automatisk styrteknik för att säkerställa den homogena flytande blandningen gelatinisering, mash sackarifieringsprocess. Detta system kan maximera den biologiska aktiviteten och omvandlingen, katalytisk effekten av enzymerna i gelatiniseringen, sackarifieringsprocessen, för att säkerställa bästa öl och det högsta utbytet från källan.

Lauter

1. Användning av avancerad vetenskaplig odlingsknivformad struktur och hydraulisk automatisk start- och landningssystemsteknik för att säkerställa den enhetliga dubbla luckan, det släta spåret och även förbättrad filtreringshastighet och produktionseffektivitet. Upprätthålla transparensen i wort och ett gott juiceutbyte.

2. Ansökan med den internationella avancerade suspensionen, omrörningsanordningar, med variabel frekvens, hastighetsreglering, automatisk styrteknik, så att operationen kan vara bekvämare, flexibelt och underhåll är enkelt, kostnadsbesparande.

Kok / Whirlpool Tun

1. Vid tillämpning av avancerad kokning, trycksatt teknik för att förbättra kokningsintensiteten ökade kraftigt avdunstningsdimetylsulfiden, främja koagulering, såsom proteiner och annat kohesivt material, så att snabb separation av kokta wort och polymerer.

2. Med av-pumphybridtekniken för att påskynda den inre wort-uppvärmningshastigheten upphettas Wort med en jämn temperatur för att undvika delvis överhettning orsakad degenereringsfenomen. Denna teknik kan säkerställa kvaliteten på den kokta veckan.

3.Design Enligt kvantiteten av det förbrukade korn på enhetens filtreringsområde, förstorar andelen av höjden och diametern, minskar hastigheten, främjar lösningen av koagulum och sammanhållning för att uppnå den bästa separationen.


750 Utrustning 细节 -Min


750 套图 详情 -min


750 mash 细节 -min

2000L bryggsystem för fermentationssystem

2000L / 20HLöl fermenterareär en av vår heta försäljningskapacitet för att expandera. Alla koniska fermenterare är dubbelmur, jacketed och isolerade i vår standard.


750 fv-min

Huvudkonfigurationerna av våra 2000L-fermentationstankar:

 • Med vakuumavlastningsventil 2 bar ovanpå tanken

 • Med torrhoppport på toppen av tanken

 • Rostfritt stål manhål på sidovägg; (topp manhål för valfritt)

 • Med provventil

 • Med både CO2 blås av arm och cip arm

 • Horisontell roterande rackarm

Frivillig:

Karboneringsport och sten

Nivelleringsglas


75 fv 详情 -min


Om du har intresse, var god kontakta mig.

Degong downroad

Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867