Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Starta ett destilleri: Frågor att fråga dig själv

Starta ett destilleri: Frågor att fråga dig själv

Visningar:9     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-01-18      Ursprung:Webbplats

Du har prövat de olika moonshine stillbilderna till salu och destilleringstillbehör på marknaden och du har bestämt dig för att du vill starta ett destilleri. Det är ett stort steg och vi har skrivit några olika bloggar om att starta destillerier och hur man får saker att gå, men det gör aldrig ont för att fråga dig några frågor innan du hoppar i fötterna först. Detta är förhoppningsvis en lösning på analysförlamning och ger dig mer av en komfortnivå med din vision för det här projektet och där du vill ta det.


Det grundläggande

Den första frågan att fråga dig är: Varför börjar jag ett destilleri? Det här kan låta ganska grundläggande men det är en väldigt viktig fråga och det finns inga felaktiga svar. Att veta varför du vill göra detta kommer att hjälpa till att informera hur du ska få det att hända.


Vill du vara nästa eller vill du skapa något mer boutique och nisch? Är det enbart en penningframställning eller är du ok med lägre vinst och håller fast vid din vision om vad produkten och / eller produktionsprocessen ska vara? Svaret på dessa frågor hjälper dig att fatta beslut och informera hur du fortsätter att göra din vision en verklighet. Och var inte rädd för att pivotera! Dina planer ska vara ett levande dokument baserat på verkligheten framför dig. Om något inte fungerar som du trodde det är ok att anpassa sig.


Du vill också fråga: Vad är marknaden för den anda som jag planerar att göra? Hur mycket volym vill jag lägga till den marknaden? Detta binder med frågan ovan för att bestämma storleken och produktionsmöjligheterna hos den anläggning du behöver. Det finns många underbara produkter ut på marknaden att människor bara inte är medvetna om och om du försöker vara lika stor som med en ande som har en marknadsandel på hälften av er har mycket kundutbildning och marknad byggnad för att komma dit.


Det sägs, det är inget fel med att vara ambitiös om hur mycket du kan växa. Om vi ​​inte var ambitiösa och drivna skulle vi inte börja ett företag och försöka göra ett namn för oss själva. Att veta hur stor en marknad vi försöker fånga kommer att hjälpa oss i vår nästa fråga att fråga oss själva.

206

Koppardestillationskolonn


Fler frågor att fråga dig själv

Hur ska jag göra mina andar? Denna fråga är lite mer i ogräs än de två sista men det är lika, om inte mer, viktigt. Planerar du att använda en traditionell pott, återflödeskolumn eller kontinuerligt system? Var och en av dessa tekniker har en plats och egna styrkor och svagheter och de är alla olika.


Mängden arbete som krävs för att få en vodka på en kruka är fortfarande astronomiskt högre än på en återflödeskolonn eller ett kontinuerligt system. Å andra sidan, till min kunskap, kan du inte göra en super funky jamaican-stil rum på en längre återflödeskolumn. Dessa är bara allmänna riktlinjer men i slutet av dagen är systemen verktyg du använder för att göra din produkt, även om kvalitetsutrustning kan hjälpa dig att göra en kvalitetsanda.


När du väl vet hur du ska göra din ande måste du veta: Hur stor av ett system behöver jag verkligen? Detta är en viktig fråga och det kan vara bedrägligt svårt att svara. För liten och du växer snabbt och behöver spendera pengarna igen på ett större system för att hålla fast vid efterfrågan. Om du går för stort för tidigt kan du böja ditt rörelsekapital i utrustningen.


Ett bra sätt att tänka på det här är att limning av din utrustning är som att köpa skor för dina barn, du behöver utrymme för tillväxt men du kan inte få något så stort det överstiger dina produktionsbehov i början. Om du planerar att ha en äldre produkt vill du också ha någon sådan produktion. Det är klokt att fortsätta och sätta fat så mycket som möjligt eftersom du inte kan fuska tid (snabb åldrande åt sidan, vilket är en hel separat artikel). Glöm inte att tänka på jäsning och potentiellt mosutrustning, du måste mata systemet för att hålla det igång och allting behöver arbeta tillsammans för att fungera optimalt.


Nu när du vet vilken typ av utrustning du vill använda bör du tänka på om din utrustning behöver fokusera på form, funktion eller båda? Är detta strängt för produktion och ingen kommer någonsin att se den eller är det här att vara mittpunkten av turer och / eller ditt provsmakande rum? Detta kan ha en betydande inverkan på det slutliga priset och det finns ingen storlek passar allt svar. Även industriell utrustning som inte är gjord för estetik kan passa in i rätt designschema och ett vackert dekorerat system kan vara för dekorativt för sin omgivning. Allt behöver arbeta tillsammans för att få rätt layout för din modell.


Slutligen vill du fråga dig själv: Jag ska bygga ett utrymme runt utrustningen och processen eller ska jag passa processen i mitt utrymme? Liksom designaspekterna ovan måste din arbetsprocess vara användbar med det utrymme du kommer att vara i. Det är inte alltid möjligt att bygga en helt ny byggnad för att hysa din anläggning och ibland är den plats som passar dina behov är det inte Den perfekta platsen för din plan. Precis som frågan om varför du börjar ditt destilleri, kan det och förmodligen vara en vätskesplan som du kan anpassa efter behov.


Detta är inte på något sätt en omfattande lista men det borde hjälpa dig att komma igång. När som helst du börjar ett nytt företag är listan att göra till synes aldrig sluta, men om du har en bra vägkarta på plats kan det hjälpa dig att fatta beslut snabbare och förhoppningsvis använda din tid klokt. Vilka frågor har du eller önskar att du hade frågat när du börjar? Låt oss veta och om det finns några frågor du har för oss att vi skulle gärna höra dem!

166

Högkvalitativ kopparpott fortfarande
Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867