Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Som nybörjare i ölbryggning, hur mycket vet du om jäsningstankar?

Som nybörjare i ölbryggning, hur mycket vet du om jäsningstankar?

Visningar:8515     Författare:Alice     Publicera Tid: 2020-11-30      Ursprung:https://www.downtheroadbrewery.com/

Cylindrisk-konisk jäsningstank är en universell jäsningstank i världen. Tankens huvudkropp är cylindrisk, toppen av tanken är bågformad, och botten är konformad. Den har en stor höjd (höjd är större än diametern). Det är en helt sluten jäsningstank. Den cylindriska konfermentorn är lämplig för både den nedre fermenteringen och den övre fermenteringen och bearbetningen är mycket lämplig.


bryggare


Den vertikala cylindriska konfermentorn som uppfanns av tyska bryggerier har gradvis främjats och används över hela världen efter kontinuerlig förbättring och utveckling på grund av sina många fördelar. Sedan mitten av 1970-talet började mitt land anta den otroliga cylindriska kon-bottenfermenteringstankjäsningsmetoden (kallad konfermenteringsmetoden) och nästan all inhemsk ölproduktion använder denna jäsningsmetod.


korn


Funktioner av konjäsningsmetod:

(1) Botten är konformad för att underlätta utmatningen av jäst när som helst under produktionsprocessen, och kohesiv jäst krävs.

(2) Tanken själv har en kylanordning för att underlätta kontrollen av fermentationstemperaturen. Produktionen är lätt att styra, jäsningscykeln är förkortad, risken för infektion är mindre, och ölkvaliteten är stabil.

(3) Det finns en värmeisoleringsanordning utanför tanken, som kan placeras utomhus, minska byggnadsinvesteringar, spara golvyta och underlätta expansion.

(4) Lufttäta tankar används för att underlätta koldioxidvaskning och koldioxidåtervinning, och jäsning kan också utföras under ett visst tryck. Den kan användas som fermentationstank eller en vinförvaringstank, eller det kan kombinera jäsning och lagring i en, vilket kallas Unitank Fermentation-metoden.

(5) Fermentationsvätskan i tanken ger en CO2-gradient (det vill säga en densitetsgradient) på grund av vätskans höjd. Genom kylkontroll kan naturlig konvektion av jäsningsbuljongen göras. Ju högre tanken, desto starkare konvektionen. På grund av förekomsten av stark konvektion förbättras jästens fermenteringskapacitet, varvid jäsningshastigheten accelereras, och fermentationscykeln är förkortad.

(6) Fermentationstanken kan styras av ett instrument eller en dator, som är lämplig för drift och hantering.

(7) Den koniska tanken är lämplig för både bottenjäsning och övre fermentering.

(8) CIP automatisk rengöringsanordning kan användas, vilket är bekvämt för rengöring.

(9) Koniska tankar är lätta att bearbeta (kan behandlas på plats) och ha en stark genomförbarhet.

(10) Utrustningens kapacitet kan justeras flexibelt beroende på produktionsbehoven. Kapaciteten kan sträcka sig från 20 till 600m, upp till 1500m.


Fv och bbt-min

Fermentation tank och brite öl tank är tillgängliga


001turnkey

Nyckelfärdigt bryggeri


Tillhandahålls av Alice

dgequipment@degonget.com


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867