Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Tankar Beslag » Snabbkoppling & kopplingar » Snabbkoppling 1/2" NPT 304 rostfritt stål säkerhetslåshylsa Design
Dela till:

Snabbkoppling 1/2" NPT 304 rostfritt stål säkerhetslåshylsa Design

Denna snabbkopplingsanslutning är tillverkad av 304 rostfritt stål och har en 1/2 \"FPT i den andra änden, vilket gör det enkelt att ansluta till nästan vilken enhet som helst.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • 1/2 \"NPT Quick Disconnect
 • DEGONG
Produktbeskrivning

1/2 \"NPT Quick Disconnect


Snabbkopplingsanslutningar är kontakter som snabbt kan anslutas och kopplas bort. Dessa tätningar är mycket bra och stödja flytande flöde i båda riktningarna. Kompis med maleänden för att bilda en låsförsegling. Den kvinnliga änden har ett fjäderkåpa, ett kullager låst i manliga spåret och en O-ring för matkvalitet för tätning.


Den här delen är i grunden en kompakt version av vår Kvinnokoppling av rostfritt stål Kvinna, som har blivit parad med vårt rostfritt stål 1/2 \"NPT Kvinna X 1/2 \" Barb-kontakt.


Vi valde att använda två separata delar eftersom det gör den fasta änden av slangen tyngre (bättre när du sprutar in i kokkärlet och fyller fermentorn) och längre (lättare att ta tag i). Vilket alternativ du väljer är upp till dig.


Uttaget och pluggändarna är anslutna till NPT inre trådar, och tätningsmaterialet är EPDM.


140138139141

Relaterade produkter

92

102


Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867