Visningar:1 Författare:site Editor Publicera Tid: 2022-02-17 Ursprung:Webbplats
När det gäller åldrande andar som whisky, brandy, och några tequilas, har destillatörer ett par alternativ. Det finns naturligtvis det traditionella tillvägagångssättet för åldrande i fat (vanligtvis ek) för fyra, tio, eller till och med tjugo år.
Men vad sägs om processer som artificiellt förkorta den tiden att marknadsföra?
Fortsätt läsa för att få veta mer om snabb åldrande vs långsamma åldrande andar.
Ny väg för ingång
Mindre destillatorer har nyligen lagt stor vikt vid att försöka påskynda åldringsprocessen. För nya destillerier kan åldringen vara ett stort hinder för inträde som framväxande teknik kan hjälpa till att lindra.
För-och nackdelar
Naturligtvis finns det nackdelar till accelererad åldrande. Det kan vara svårt att matcha en konventionellt åldrig produkt till en snabb åldrig produkt. Det betyder att det är troligt litet intresse för etablerade varumärken som inte vill ändra sina befintliga erbjudanden eller eventuellt äventyra deras varumärke.
För nya varumärken som håller på att utveckla sina produkter kan dock snabb åldrande ge möjlighet att vara mer mottagliga och lätta kassaflödesfrågor.
Fast Aging Spirit Technology
Det finns en accelererad åldrande teknik (som inte kommer att namnges) vars uppfinnare sa, \"Jag kan göra tioårigt rum eller nytt, men jag kan inte få någonting i mitten. \" Så för dem Åldrandeprocessen ger det bara det lite som smakar runt tio år gammal.
Oregon State University testar för närvarande accelererad åldrande i fermentationslaboratoriet med trä och andra botaniska ämnen som enbär och kardemumma.