Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Skillnaden mellan destillerade sprit och bryggda viner

Skillnaden mellan destillerade sprit och bryggda viner

Visningar:16     Författare:Kate     Publicera Tid: 2020-12-23      Ursprung:Webbplats

Vad är en destillerad ande?

Destillerad vätska är en fermenterad alkoholhaltig lösning. Kokpunkten för alkohol (78,5 ℃) skiljer sig från vatten (100 ℃). Den höga koncentrationen av alkohol och aromatiska komponenter kan uppsamlas genom upphettning av den ursprungliga fermentationsvätskan till kokpunkten mellan de två.

Vad brygger vin?

Fermenterat vin är en slags alkoholhaltig dryck som produceras genom jäsning av råmaterial och cellaring i en viss behållare under en viss tid. Alkoholhalten i denna typ av sprit är vanligtvis inte hög, vanligtvis inte mer än 10%.


750 文章 -Min


Vad är skillnaden mellan bryggning och destillering?

Fermenterat vin avser användning av korn, fruktjuice och andra råmaterial, efter fermentering av lågalkoholvin. Alkoholjäsning är ett förfarande där glukos eller fruktos sönderdelas av jäst eller andra mikroorganismer under anaeroba förhållanden för att producera metaboliter, såsom alkohol och koldioxid och släpper en liten mängd energi.

I båda vinerna och spriten görs jäsning genom att placera ingredienserna i en sluten miljö och tillsätta jäst för att vrida sockret till etanol.

Tillverkningsprocessen för destillerat vin innefattar i allmänhet slipningen av råmaterial, jäsning, destillation och åldrande fyra processer, denna typ av vin på grund av destillationsrening, så alkoholhalten är högre.


750 文章 2-min


En representant för att brygga vin

Öl är en alkoholhaltig dryck gjord av fermentering av malt, humle, vatten och jäst. Öl är uppdelad i bottenfermenterad öl och topp fermenterad öl enligt fermentationsteknik.

Bottom fermenterad öl inkluderar stout, torr öl, lätt öl och så på ett dussin slag, innehåller topp fermenterad öl bitter öl, råg öl, skotsk ljus öl och så på ett dussin slag.

Vin görs huvudsakligen från färska druvor. Enligt den olika tillverkningsprocessen kan den delas in i allmän vin, mousserande vin, alkoholistifierat vin och blandat vin, etc.Normalt vin är det röda vinet, vitt vin och persika vin som vi brukar dricka.


750 文章 2-min


En representant för destillerade sprit

Brandy

Det är en destillerad ande gjord av frukt. Brandy hänvisar speciellt till ett destillerat vin gjord av druvor. Annan brandy innehåller Apple Brandy, Cherry Brandy och så vidare.

Whisky

Det är en destillerad vätska gjord av förbehandlad korn. Dessa korn domineras av korn, majs, råg, vete eller andra korn. Särskilda tekniker som används vid jäsning och åldrande har länge gett whisky sin särskiljande smak. Whisky är vanligtvis åldrad i rostade ekfat. Olika länder och regioner har olika produktionstekniker, whisky till Skottland, Irland, Kanada och USA, Japan och andra regioner i produkten är mest kända.

Vodka

Vodka kan tillverkas av eventuella fermenterbara ingredienser, såsom potatis, korn, råg, vete, majs, betor, druvor och till och med sockerrör. Dess största egenskaper är att inte ha uppenbar karaktär, arom och smak.

Tequila

En destillerad vätska gjord av växtaggregatet.

Rom

Rum är huvudsakligen gjord av sockerrör och destilleras genom jäsning. Generellt uppdelat i ljust rum, mörkt rum och aromatiskt rum.


750 gin-min


750 文章 3-min

Ölbryggeriutrustning&destillationsutrustning

Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867