Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Sex destillerade sprit i världen

Sex destillerade sprit i världen

Visningar:1     Författare:Kate     Publicera Tid: 2020-12-24      Ursprung:Webbplats

Vin har blivit en oumbärlig del av vårt liv. Familjesamlingar, Vänner Middagspartier, älskare Candlelight middagar, människor är vana vid att dricka lite vin för att justera atmosfären och slappna av själva. Så skiljer vi de olika vinerna vi ser i vårt dagliga liv? Idag introducerar Degong främst världens sex stora destillerade andar. Det finns sex stora destillerade andar i världen: brandy, whisky, vodka, gin, rom och kinesisk ande.

Brandy

Alkoholinnehållet i brandy är mellan 40 och 43 grader. Det är ett vin gjord av frukt genom jäsning och destillation. Vanligtvis, vad vi kallar Brandy hänvisar till vinet från druvor genom jäsning och destillation. Brandy vi brukar dricka destilleras på grundval av vinframställning. Vin gjorda med andra frukter som råmaterial och gjorda med samma metod lägger ofta fruktråvaror till brandy. Det finns många länder i världen som producerar brandy, men Brandy producerad i Frankrike är den mest kända eftersom Frankrike är rik på goda vindruvor.

Volymfraktionen av brandy som används i världen är cirka 40%. Färgen är gyllene och ljus, med elegant och delikat druvfruktarom och stark arom av äldre trä.


白兰 地 -min

Whisky

Whiskyalkoholhalten är mer än 40 grader, det är gjord av korn, råg, majs och andra korn som råvaror, efter fermentering, destillation och läggs i det gamla fatet för åldrande, blandning från en slags alkoholhaltig dryck. Nästan alla typer av whisky måste åldras i ekfat under en viss tid innan de kan flaska och sålas. Ordet whisky kommer från det gamla skotska ordstävet, vilket betyder (livets vatten), livets vatten. Även om ursprunget inte längre kan studeras är det säkrare att det har en historia om 500 år i Skottland och allmänt hälsningar Skottland som födelseplats för alla whisky.


威士忌 -min


Vodka

Vodka är gjord av spannmål eller potatis som råmaterial, destillerat i alkohol så hög som 95 °, och späds sedan till 40 ° - 60 ° med destillerat vatten, vilket gör att människor inte känner sig söta, bittra och sammandragande, vilket utgör de unika egenskaperna hos vodka. Därför är vodka bland alla typer av cocktailbasvin, den mest flexibla, anpassningsbara och flexibla. Eftersom vinet innehåller få föroreningar är smaken ren, och den kan blandas med andra drycker i vilken koncentration som helst, så det används ofta som basvin för cocktails, och alkoholhalten är i allmänhet mellan 40 ° och 50 °.


伏特加 -min

Gin

Gin kallas också gin på grund av sin speciella ginsmak. Alkoholhalten i gin är i allmänhet mellan 35 ° och 55 °. Ju högre alkoholhalten desto bättre kvalitet. Metoden för att göra gin: Vinet är gjord genom att lägga kryddor som gin på grundval av vodkabryggning. Ursprungligen gjord för att förhindra tropisk malaria hos människor, användes vinet som ett diuretikum och värmebehandlande medel, men det visade sig senare präglas av harmonisk arom, harmonisk smak, mild och elegant smak. Det var snart full som en formell alkoholhaltig dryck. Ginens trevliga doft kommer huvudsakligen från den diuretiska juniperen.


杜松子 酒 -min


Rom

Rum är en slags destillerad vätska framställd av sockerrörsmassor. Sockerjuice pressade från sockerrör fermenteras och destilleras. Huvudproduktionsegenskaperna hos detta vin är valet av speciell jäst och tillsats av bakterier som producerar organiska syror, vilka fermenteras ihop och sedan destilleras och åldras. Enligt olika råvaror och olika bryggningsmetoder kan rom delas in i: rum vitt vin, rom gammalt vin, ljust rum, rum vanligt vin, starkt romvin. Vinet är gult, brunt och färglöst.


朗姆酒 -min


Sprit

I Kina är andar en symbol för kultur. Sprit är en destillerad vätska gjord av matlagning, sackarifiering, jäsning och destillation med korn som det huvudsakliga råmaterialet, jäst för att göra hårdlut och jäst som sackarifieringsstart. Vinet är färglöst och transparent, lukten är ren, ingången är söt och ren, alkoholhalten är hög, efter lagring har den en sammansatt smak med estrar som huvudkroppen.


中国 白酒 -min


750 文章 3-min

Jäsningstank&destillationsutrustning


Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867