Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » Red Copper Craft Beer Studio |Hantverksölutrustning från DEGONG

loading

Dela till:

Red Copper Craft Beer Studio |Hantverksölutrustning från DEGONG

Det kan sägas att \"Craft Beer Boom \" är gjord av stora öltillverkare. Om du gillar öl kan det finnas många som har varit i bryggeriet, men om du brygger din egen öl, är de platser du kan uppleva begränsade. Denna lilla hantverk ölutrustning kan tillgodose roligt att brygga din egen öl hemma.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-200L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Röd koppar hantverk ölutrustning

Produktionsprocess

Välj humle för att bestämma bitterhet och smak. \"Humle \" bestämma bitterheten och smaken av öl. Det finns många typer av humle. Humle verkar vara mer bitter desto längre matar de, men tvärtom kommer aromen att flyga bort, så det sägs att humle ska tas i 3 doser.

107

Granulerade humle


106

8 Kettles (Saccharification Pot and Couging Pot)


Först satt den krossade malt i varmt vatten i \"Saccharification Pot \" och justera potten temperaturen under omröring med en träspatel. Lyft temperaturen till 65-67 ° C.

108

Genom att upprätthålla temperaturen vid vilken enzymerna lätt kan agera, sönderdelas stärkelsen i malt av enzymerna, \"sackarifierade \" och omvandlas till socker. Om temperaturen överstiger 67 ° C, kommer enzymet att dö, var vänlig uppmärksamma!


För att utjämna innehållet i potten, tas \"Wort \" ut från botten av potten och återvände till potten om 3 gånger i en \"cirkulation \" operation.

109

Täck locket på vattenkokaren och låt det sitta i 40 minuter till \"Saccharify \".

Lyft upp temperaturen på vattenkokaren till 80 ° C, stoppa enzymets verkan, värm det och upprepa \"cirkulär \".

\"Cirkulationen \" är ca 10 minuter. Efter filtrering skiljer Wort från destillatorns korn, och Wort klargör gradvis. Ölens färg närmar sig äntligen.

Efter filtrering flyttar du Wort till nästa \"pannan \".

110

Mängden wort som sattes i \"pannan \" är bara det belopp som ska läggas till


Vid den här tiden kallas den första veckningen ut ur \"Saccharification Pot \" \"en panna av wort \". När veckan i vattenkokaren nästan används, skölj destillersorns korn med varmt vatten för att extrahera den andra wort, den tredje worten och så vidare. Häll varmt vatten på toppen för att göra smaken starkare.

111

Häll kokande vatten i de återstående maltläsarna i \"Saccharification kettle \".


När worten är klar i kokpotten börjar den med bitterhet och smak. Den tidigare valda \"Jump \" kommer att placeras i 3 gånger.

112

Värm wort till 100 ° C, lägg till \"bitter humle \" efter att ha bekräftat kokningen, om du fortsätter att koka i 20 minuter, kommer det andra \"doftande vin \" att läggas till, och efter 10 minuter, den tredje \"Doftande vin \" och koriander kommer att läggas till. Efter 5 minuter, lägg till apelsinskal, rör i en riktning och låt stå i 15 minuter. Slutligen kyles wort till 20 ° C för att slutföra preparatet.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad

Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867