Tillgänglighetsstatus: | |
---|---|
Kvantitet: | |
Röd koppar hantverk ölutrustning
Produktionsprocess |
Välj humle för att bestämma bitterhet och smak. \"Humle \" bestämma bitterheten och smaken av öl. Det finns många typer av humle. Humle verkar vara mer bitter desto längre matar de, men tvärtom kommer aromen att flyga bort, så det sägs att humle ska tas i 3 doser.
Granulerade humle
8 Kettles (Saccharification Pot and Couging Pot)
Först satt den krossade malt i varmt vatten i \"Saccharification Pot \" och justera potten temperaturen under omröring med en träspatel. Lyft temperaturen till 65-67 ° C.
Genom att upprätthålla temperaturen vid vilken enzymerna lätt kan agera, sönderdelas stärkelsen i malt av enzymerna, \"sackarifierade \" och omvandlas till socker. Om temperaturen överstiger 67 ° C, kommer enzymet att dö, var vänlig uppmärksamma!
För att utjämna innehållet i potten, tas \"Wort \" ut från botten av potten och återvände till potten om 3 gånger i en \"cirkulation \" operation.
Täck locket på vattenkokaren och låt det sitta i 40 minuter till \"Saccharify \".
Lyft upp temperaturen på vattenkokaren till 80 ° C, stoppa enzymets verkan, värm det och upprepa \"cirkulär \".
\"Cirkulationen \" är ca 10 minuter. Efter filtrering skiljer Wort från destillatorns korn, och Wort klargör gradvis. Ölens färg närmar sig äntligen.
Efter filtrering flyttar du Wort till nästa \"pannan \".
Mängden wort som sattes i \"pannan \" är bara det belopp som ska läggas till
Vid den här tiden kallas den första veckningen ut ur \"Saccharification Pot \" \"en panna av wort \". När veckan i vattenkokaren nästan används, skölj destillersorns korn med varmt vatten för att extrahera den andra wort, den tredje worten och så vidare. Häll varmt vatten på toppen för att göra smaken starkare.
Häll kokande vatten i de återstående maltläsarna i \"Saccharification kettle \".
När worten är klar i kokpotten börjar den med bitterhet och smak. Den tidigare valda \"Jump \" kommer att placeras i 3 gånger.
Värm wort till 100 ° C, lägg till \"bitter humle \" efter att ha bekräftat kokningen, om du fortsätter att koka i 20 minuter, kommer det andra \"doftande vin \" att läggas till, och efter 10 minuter, den tredje \"Doftande vin \" och koriander kommer att läggas till. Efter 5 minuter, lägg till apelsinskal, rör i en riktning och låt stå i 15 minuter. Slutligen kyles wort till 20 ° C för att slutföra preparatet.
Kontakta oss |
Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.
0 Kommentar