Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » Red Copper Continuous Distiller/ Patent Distiller/ Column Distiller till salu

loading

Dela till:

Red Copper Continuous Distiller/ Patent Distiller/ Column Distiller till salu

Kontinuerlig destillering, även känd som patentdistiller, är en destillator som vanligtvis används för att destillera amerikansk bourbon och skotsk spannmål. Det \"patentet \" i patentet betyder fortfarande \"patent \" på engelska, men jag vill presentera varför ett sådant namn ges eftersom dess historia är mycket intressant.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Röd koppar kontinuerlig destillator


Uppfinningen av den kontinuerliga destillatorn

Den kontinuerliga destillatorn sägs ha uppfunnits av Robert Stein 1826. Uppfinningen utlöstes med skatteåtgärder i London. På 1780-talet och 1790-talet introducerades ett system för att införa skatter enligt kapaciteten hos potten stillbilder. För små pottstillstånd är detta skatten, och för stora pottstills, handlar det om det.


Därför uppfann Robert en kontinuerlig destillator, med tanke på om det skulle vara möjligt att effektivt destillera utan att öka kapaciteten. Denna destillator fångade Enius Coffey, en skattekollektor, som förbättrade denna kontinuerliga destillator och 1831 skapade det som kunde kallas prototypen av destilleriet som för närvarande används. Vid den tiden fick coffey ett patent (patent), så den kontinuerliga destillatorn kom att kallas patent eller kaffe fortfarande.

60


Sedan coffey var irländare, gick han för att sälja denna kontinuerliga destillerare till Irland, men vid den tiden var whiskyindustrin mitt i snabb tillväxt, och varje irländsk destilleri förändrade destillering tre gånger med pottstills. Det var inget behov eller motivation. Jag hade inget annat val än att ändra försäljningsdestinationen till Skottland och så vidare, och som ett resultat, antog destillerier i låglandsregionen kontinuerliga destillatorer. Korn whisky produktion började här i Roland, som nu är huvudproducenten av kornwhisky.


Malt whisky kallas högt sprit på grund av sin fulla kropp och doft, medan kornwhisky kallas tyst andar på grund av dess uppfriskhet och brist på påstående. Genom att blanda dessa två föddes en välbalanserad blandad whisky, och den blandade whiskyen som alla mottar var aktiv i att sprida whisky över hela världen.

44


Av denna anledning existerar de nuvarande kontinuerliga destillatorn. Uppfinnaren, Robert, uppfann det för skattemässiga ändamål, men han verkar ha blivit stulen av Coffey, som var en skattekollektor, så jag är ledsen för honom. Tvärtom var coffey förmodligen en kommersiell säljare.


De flesta destillerier byggdes under 2010-talet, vilket återspeglar den senaste whiskybommen.

Att veta att det finns ett sådant mänskligt drama i en kontinuerlig destillator, som bara har erkänts som en maskin för att göra whisky, gör mig lite djupt rörd när du dricker blandad whisky.


Alla, kom ihåg den här historien när du dricker spannmål.

Jag hoppas att den här artikeln har hjälpt dig.

53


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867