Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Förpackningsutrustning » Flaskfyllning och sköljmedel » Professionell etiketteringsmaskin för etikettpåfyllning av flaskor, automatisk ölfyllningsmaskin

loading

Dela till:

Professionell etiketteringsmaskin för etikettpåfyllning av flaskor, automatisk ölfyllningsmaskin

Värden antar avancerad PLC automatisk kontrollteknik, och de viktigaste elektriska komponenterna är från kända företag som Japans Mitsubishi, Frankrikes Schneider, Omron eller ABB.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Automatisk flaskfyllning
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Automatisk flaskfyllning


Produkt Paramerers


Modell
O-BF8-8-3
O-BF12-12-4
O-BF18-18-6
O-BF24-24-8
O-BF32-32-10
O-BF40-40-12
Kapacitet
500ml
800bph
1500bph
2500bph
5000bphph
8000bph
10000bphph


Produkter Visa

351352


Produktbeskrivning


1. Den direkta anslutningstekniken mellan transportbandet och det rörliga hjulet antas, skruven och transportkedjan elimineras, och flaskans form är lättare att förändras.354

2. Flaskkroppsöverföringen adopterar snap-on-flaskhalseknik, och det är inte nödvändigt att justera utrustningen för flaskkroppsmodifiering, bara ersätta den relevanta böjplattan, hjulnavet och nylondelarna.

353

3. Den speciellt konstruerade rostfria stålflaskans tvättmaskin Chuck är fast och hållbar och rör inte flaskans munposition för att undvika sekundärförorening.

370

4. Höghastighets balanserad tryck- och flödesventilens fyllnadsventil, snabb fyllningshastighet, exakt fyllning, ingen flytande utstötning.

376

5. Spiralen faller när flaskan släpps ut, och transportkedjans höjd krävs inte för att justera flaskans form.

372

6. Värdan antar avancerad PLC automatisk kontrollteknik, och de viktigaste elektriska komponenterna är från kända företag som Mitsubishi, Schneider, Omron eller ABB.


DEGONG är en av de största professionella tillverkarna av hembryggprodukter i Kina. För att exportera högkvalitativa produkter har vi också ett professionellt säljteam, vi är alla med stor entusiasm, vi är villiga att ge våra kunder den bästa servicen, de är också vänner. Därför, om du väljer Degong, kommer du inte att bli besviken i oss. Om du gör affärer med oss, kommer du att känna dig väldigt lugn.


Den bästa kvaliteten och ex-fabrikspriset Vårt företag har alltid insisterat: integritetshantering, kvalitet först, rimligt pris och service först är hörnstenarna.

Du är välkommen att skicka oss förfrågningar och order.Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867