Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Destilleriutrustning » Producera god sprit med vår destillationsutrustning 200L 500L 1000L Destilleringsutrustning från Degong

loading

Dela till:

Producera god sprit med vår destillationsutrustning 200L 500L 1000L Destilleringsutrustning från Degong

Vårt expertlag ger destilleringsutrustning för produktion av andar till individer och företag. Vi erbjuder kunder med destilleringsutrustning för produktion av gin, rom, whisky och mer. Stillerna kan vara el och ånga.
stillare:
kapacitet:
Värmekälla:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-50-5000l
 • DEGONG
Produktbeskrivning
Producera fina andar med vår stillbilder 200l 500l 1000L

Vårt expertlag ger destilleringsutrustning för produktion av andar till individer och företag. Vi erbjuder kunder med destilleringsutrustning för produktion av gin, rom, whisky och mer. Stillerna kan vara el och ånga.


Det fortfarande, från ett enbart praktiskt perspektiv, är utrustningen där en blandning separeras enligt dess kokpunkter. Våra fermenterade blandningar innehåller vatten och etanol, men även metanol, estrar och andra flyktiga ämnen. Men stillbilder är inte bara utilitaristiska. Deras form och färg fångar den romantiska fantasi av även den styvaste pragmatisten. Bilder av stillbilder är huvudstaden av destilleri marknadsföring och särdrag i en stillbilder, oavsett hur litet, ge upphov till legender om dess inflytande på smak.


750 蒸馏 原料 -min

Destillation råmaterial


 • Pott stills

Pot stills är den enklaste och billigaste typen av fortfarande och ge den crudest (och så mest smakfulla) destillationen. Liksom alla stillbilder är det valfria materialet koppar; på grund av dess förmåga att ta bort svavel. Koppar är dyrt, men så är några billigare stillbilder gjorda av rostfritt stål men med kopparkomponenter.

Vanligtvis är det nödvändigt att passera en ande flera gånger genom en kruka som fortfarande får renhet.


Pottstillbilder används i irländsk whisky och scotch whisky destillerier, med åtminstone en dubbel destillation som används. De används också för små rumproducenter, brandy producenter och ibland för att rätta till gin.


750 dis6-min

2500L stilles pot med 2 kopparkolonn


 • Kolumn stills

En kolumn har fortfarande ingen kruka och är inte ett batchsystem. Istället kan en konstant ström av förvärmd, fermenterad tvätt introduceras i kolonnen, med destillat som utmatas vid en konstant renhet och de-alkoholiserad tvätt som släpps ut från kolonnbotten.


Kolonnen består av \"plattor\" eller \"brickor\", som är konstruerade för att bubblaånga genom en behållare av kondensat och att tömma överskottskondensat till plattan nedan. Ångan och kondensatet existerar i en jämvikt där ångan vinkar alkohol (och andra flyktiga ämnen) och förlorar vatten när det bubblar genom. Eftersom varje platta fungerar med en lägre temperatur än den nedan, blir de flyktiga komponenterna mer koncentrerade när de stiger.


Det fungerar fortfarande genom att introducera ånga i kolonnens botten och tvätta nära toppen. Därefter fylls tvätten av plattans reservoar och några av de flyktiga ämnena förloras mot ångan, som fortsätter genom fler plattor till toppen av kolonnen och resten överflödar och dränerar till plattan nedan.


Kolumn stillbilder är vanliga i de stora romproducenterna, även i vodka och neutral ande (basen för gin).


750 dis4-min

Destilleringsutrustning


 • Hybrid stillbilder

En hybrid är fortfarande en som kombinerar aspekter av en kruka och kolumn fortfarande och på grund av deras flexibilitet är de mycket populära med hantverksdistillor. Vanligtvis skulle det bestå av en kruka som fortfarande är med en liten eller stor kolumn till ena sidan - den här kolumnen kan bypasseras i stilläge, eller ångan kan riktas genom kolonnen och dess plattor. Kolonnen är ofta utrustad med en dephlegmator eller förkondensor. Detta gör det möjligt att chillande vatten introduceras i kolumnstoppet och styr återflöde.


I full återlopp kan ingen ånga passera och istället kondenseras och flyter tillbaka till kolumnen. Detta ökar kontakttiden med koppar och ger en mjukare ande. Hybrid stills är vanliga för alla slags hantverksdistiller, men dyrare än en enkel kruka fortfarande. Den tillgängliga automatiseringen och flexibiliteten innebär att man fortfarande ofta producerar ett antal sprit.


750 ss dismin

Rostfritt ståldestilleringskolonn


750 dis 细节图 -min

Koppardestilleringskolonn


Kontakta Alice idag

I vår utmärkta samling av bryggningsutrustning erbjuder vi våra kunder Premium Quality MicrobreweeryUtrustning. Denna bryggeriutrustning är väl tillverkad av användningen av premiumkvalitetskomponenter, grundläggande material och sofistikerad teknik.


Alice Downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867