Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Förpackningsutrustning » Fatfyllning & beslag » Partihandel ölbryggningssystem Enkelt huvud fat fyllningsmaskin rostfritt stålmaterial

loading

Dela till:

Partihandel ölbryggningssystem Enkelt huvud fat fyllningsmaskin rostfritt stålmaterial

Lätt att kontrollera, med ett enda fyllnings- och trycksignal. Styrenheten använder Siemens logo. Knapparna och knopparna använder Schneider. Maskinen har en enkel räknefunktion för att låta dig veta hur mycket du har fyllt.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Singelhuvud öl kegfyllning

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Singelhuvud öl kegfyllningDetaljer om kegfyllningsmaskin:

Den lilla fatfyllningsmaskinen är huvudsakligen sammansatt av en ram, ett elektriskt styrsystem, ett fyllningssystem, ett kolfylltryck och ett tryckhållande system. Funktionerna är följande:


1. Stabil och pålitlig prestanda, hög arbetseffektivitet, speciellt utvecklad och konstruerad för olika typer av beerverteringsbehållare (rostfria stålfat, plastfat, etc.). Det kan också användas för att fylla olika drycker.


2. Alla förfaranden styrs automatiskt av den tyska Siemems programmerbara styrenheten, och alla tekniska parametrar (tidsvärden) kan justeras utan att stoppa maskinen.


3. Oberoende separering av el, gas och rörledningar undviker den korta kretsen av apparater som orsakas av kondensat orsakad av låg omgivningstemperatur och är lämplig för underhåll.


4. Använda anaerobisk fyllningsteknik för att säkerställa renhet och smak av öl.


5. Utförandet av tryckhållningssystemet är stabilt och pålitligt, och alkoholskadorna är den lägsta bland liknande produkter.


Automatisk fyllning och stopp

Ölkålfyllningsmaskinen innehåller en ölsensor, och när kegen är full, kommer öl att komma in i överflödesröret. När sensorn upptäcker den, stoppar maskinen automatiskt och ger en hörbar och visuell anmälan, och fyllningshuvudet återställs samtidigt.

Fyllningsfunktionsfunktion När maskinen fyller på en fyllning och informerar användaren, kommer den också att spelas in i systemet. Användaren kan läsa den här informationen via den digitala bildskärmen på kontrollpanelen.

272273

Teknisk parameter

Valfri vapen Typ: S / D / A / G typ.

Öltransportanslutning: DN25 Tre klämmor

Ölförlustfrekvens: <5 ‰

Nettovikt: 120kg

Tillämplig fat: 5L-50L

Produktionskapacitet: 60-80Barrels / H AS 20L)

Strömförbrukning: 110-240V 50Hz 100W / h

Fyllningsförfarande: Tryck-CO2-tryckbackup-fyllning

Controller: Siemens

Elektriska komponenter: Schneider

Pneumatiska komponenter: Airtac


Relaterade produkter

275276221


Vi har alltid varit stolta över den högre tillfredsställelsen och bred acceptans av konsumenterna. På grund av vår beständiga strävan efter hög kvalitet, oavsett om det gäller produkter eller tjänster och service ölmaskiner, lågprissatta rostfritt stålkonfermentationstankar, ölfjädertankar i rostfritt stål, bör vårt syfte hjälpa kunderna att förstå sina mål. Vi har jobbat hårt för att skapa den här win-win-situationen och uppriktigt välkomna dig att gå med oss!


Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867