Material: | |
---|---|
Värmekälla: | |
Storlek: | |
Elelement: | |
Kontrollpanel: | |
Tillgänglighetsstatus: | |
Kvantitet: | |
Dget-2000l
DEGT
8438400000
Öl Brewhouse Introduktion:
Brewhouses består av flera viktiga bitar av bryggningsutrustning. Hela Brewhouse har fyra funktioner, som är Mash, Lauter, Kokning, Whirlpool. I den skickliga handen av Brewmaster, omvandla korn som har blivit fräsat genom en specialkornkorn, till sötvätska som kallas \"wort \". Wort är därefter fermenterad och färdig i specialiserade öltankar som kallas fermenter och brite tankar.
De fyra stegen ovan kallas öl mashing och händer iÖlbrygghus. Vi kan kombinera de fyra stegen fritt, som Mash / Lauter Tank + Kok / Whirlpool Tank, Mash Tank + Lauter Tank + Kok / Whirlpool Tank ........ för 2000L kommersiella bryggeri utrustning, 3-fartyg med \"Mash Tank + Lauter Tank + Kok / Whirlpool Tank \" är det vanliga valet.
1. Vad är en mash-tun?
Mash Tun är en nyckelkomponent i ett brewhouse och är där korn, tidigare knäckt i kornkvarn, kombineras med uppmätt varmt vatten för att omvandla komplexa stärkelser i mer lättfermenterbara enkla sockerarter. Mash Tun kan stå ensam eller kombineras med en Lauter-tun för att skapa en mash-tun / Lauter Tun-kombination.
2. Vad är en Lauter Tun?
Lauter Tun är en nyckelkomponent i ett brewhouse och används för att recirculate wort över en kornbädd i en klargörande process som heter Vorlauf. Sockerarter sköljs och extraheras från kornet under spegeln i Lauter Tun. Wort överförs till bryggkapeten är slutligen separerade från korn, i allmänhet med en falsk bottenfilterskärm i Lauter Tun.
3. Vad är en bryggkokare / bubbelpool?
Brew Kettles, nyckelkomponenter i något brygghus, är där Wort kokas och minskas i ca 60 till 90 minuter. Under kokning introduceras initiala hoptillägg i bryggningsprocessen. Efter koka är färdig att Wort är whirlpooled för att separera oönskade fasta ämnen från den önskade vätskan. Det rekommenderas allmänt att bryggkakor är gjorda av rostfritt stål eller något annat robust, nonreaktiva material. Dessutom bör bryggkakor överstora till minst 40% för att minska risken för koka över.
3-fartygs ölbrewhouse
Specifikationer:
SUS 304 / SUS316 / Kopparplåt, inre tjocklek = 0,3 mm, yttre tjocklek = 0,2 mm
Valfri uppvärmningsstil av ånga, elektrisk och direkt eld för brewhouse tankar
PLC kontrollpanel med Siemens, Omron, Schenider Element och Accord med EU-standard
VFD kontrollerad reducerare och wort pump
Montering Sanitära roterande spraybollar för rengöring
PU Isolering, Thichness: 100mm
Temperatursensor (RTD) i en termowell
Rake och Mash Agitator Assembly med topp / bottenreducerare
Falsk botten för lautertank med 0.7gap
Grist hydrator med strejkvattenblandningsstation
Plattvärmeväxlare för kylning
Grant / hop pistoler för filter eller lagring första wort
Oberoende varmvätska eller kombinera med brewbooktankar
Oberoende kalllutbehållare
Top Glass Manhole för kontroll av mashing villkor
Siktglas för att kontrollera om worten är cleett
Wort syrgasystem
Företagsinformation
Om du har intresse för DEGONGÖlbryggande equipmnent, Välkommen att kontakta mig fritt
0 Kommentar