Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Overhead Kostnad: Hur mycket kostar det att springa fortfarande?

Overhead Kostnad: Hur mycket kostar det att springa fortfarande?

Visningar:3     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-01-19      Ursprung:Webbplats

Frågan om vad som är overhead kostnaden för att köra en fortfarande kan faktiskt vara ett överraskande komplicerat att svara. Det finns många rörliga delar med någon business start-up och när som helst du har en rörlig del i ett system som du har en potentiell punkt för misslyckande.


Det oväntade händer mycket ofta och det är nästan omöjligt att vara redo för varje potentiellt scenario. När du går igenom din planeringsprocess har du förmodligen gått över följande saker en tid eller tio men det gör aldrig ont att gå över saker en gång till.


Det är lätt att beräkna din utrustningskostnader och räkna ut hur mycket kapital du behöver köpa den och installera den i din anläggning (förutsatt att det inte finns några överraskningar och allt går enligt plan).


Kostnaden för att utfodring fortfarande kan vara relativt okomplicerad, oavsett om du gör mashen själv eller köper öl från ett lokalt bryggeri kan du beräkna inmatningskostnaden, arbetshanteringskostnaderna och lägga till en förlustfaktor för att få den totala Kostnaden för dina fermentables. Förlustfaktorn kan vara lite knepig och det är här planer och verklighet kan avvika ganska snabbt. När som helst du hanterar material, överföring av det mellan fartyg eller bearbetar det lägger du till i mer potential för förlust.


Variabilitet i material har också en roll i den överliggande kostnaden för att köra en stillhet och om det inte hanteras korrekt kan du öka dina destillationskostnader ganska snabbt. Tack och lov med destillering även om en öl inte kommer ut ganska där du vill ha det kan du kunna destillera den till något som kommer att blandas bra eller vara basen för din nästa säsongsbetonad release.


Detta är ett bra sätt att återvinna material istället för att kasta bort det men det kan också finnas några tillhörande kostnader här. Lagringskostnader lägger upp ganska snabbt och beroende på hur många fat du planerar att lägga undan för åldrande saker kan bli trångt ganska snabbt.

174

Köp en perfekt destillationsutrustning


Detta kommer sannolikt inte att vara ett problem om allt du gör är att producera vodka från neutral men om du försöker lagra ditt spannmål, flaskor, fat och ha ett provsmakningsrum med begränsat utrymme kan det vara en utmaning.


Verktygskostnaderna varierar beroende på område. Kontrollera dina lokala priser för att se vad återbetalningsperioden är på din infrastruktur. Planerar du med att använda el för att värma din vattenkokare eller vill du investera i en panna? Några av de matte ändras beroende på hur länge du planerar att vara i samma byggnad.


Det kan vara nödvändigt att spendera en bra bit pengar för att bygga ut ett utrymme för att göra det passar dina behov, men om du växer ut i rymden om några korta år, får ROI inte vara värt bekostnad. Detta gäller för provsmakningsrum samt din produktionsanläggning. Bord och stolar kan vara tillräckligt lätta att transportera men inbyggda armaturer är lite hårdare att flytta.


Om du planerar att ha ett provsmakningsrum som också lägger till andra kostnader, har fasta kostnader för anläggningen, inredningen, varierande kostnader för leveranser, arbetskraft och lagt till verktyg. Som en allmän regel kommer arbetskraftskostnaderna att hamna snabbare än utrustningskostnader. Det kan vara frestande att få mindre utrustning att börja med och antar att du kommer att köpa mer senare men mänsklig natur fungerar inte alltid på det sättet.


Möjlighetskostnaderna är förmodligen det svåraste att redovisa. Om du bestämmer dig för att få en mycket enkel installation och bara köra en kruka, kommer du fortfarande att sakna flexibiliteten för att göra gin och vodka och om du inte kan sälja en vit ande måste du vänta på kassaflödet från din åldrade andar.


Det kan vara en tuff balanseringslag som håller dina destillationskostnader i balans med alla andra kostnader för att driva ett företag och ibland kan du sluta \"spara \" pengar till den punkt som det sätter dig i ett fattigt hus. Vi är inte finansiella rådgivare med någon sträcka av fantasin men vi har sett många olika installationer och affärsmodeller och vi skulle gärna hjälpa till.


Om du har några frågor, vänligen mailakate@degonget.comOch vi hjälper gärna till!Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867