Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Om hantverk öl, några frågor i mash tun

Om hantverk öl, några frågor i mash tun

Visningar:3     Författare:Kate     Publicera Tid: 2021-01-20      Ursprung:Webbplats

Förutom den viktiga fermentationstanken i hantverks ölutrustning finns det också mashbehållare. DeTillverkare av ölutrustningsammanfattade vissa problem med mashtankar. Hoppas det kommer att vara till hjälp för dig.


未 标题 -1 fabriksminn2

Degong Factory, Välkommen att besöka vår fabrik


1. Mashbehållaren är dubbelskiktsdesign, huvudsakligen uppdelad i övre och nedre skikt. Det nedre skiktet är huvudsakligen maltat, och vorten kokar och kyls. Det övre skiktet är huvudsakligen för Wort-filtrering och sedan spinning. Foderet är 304 Matkvalitets rostfritt stål eller koppar.

2. I samband med mashing och kokning används sanitetsväxtpumpen för att cirkulera omröring, vilket kan spara kostnaden för att förbereda raker, och tanken är lättare att rengöra, vilket sparar arbetskraft. Mash tanken är en integrerad utrustning för kokning, filtrering, mashing och kylning. Det upptar ett litet område och är lätt att använda.


750 文章 1-min


3. Om kraften i mäsken tanken är stor, kommer det att spara mycket bryggtid. I allmänhet, är vörten utbytet av den allt-i-ett-tanken mellan 50L och 1000L. På grundval av detta kan elvärme till fullo uppfyller de uppvärmning efterfrågan, vilket sparar kostnader för uppvärmning ångsystem installera.

4. Filtermaterial enligt mäsken tanken bör vara tjock, och nätet design har ett stort inflytande på filtreringshastigheten för vätskan.

5. Är övergripande utformningen av mäsk tanken rimligt och bekvämt att använda?

Utformningen av tankmaskin mäsk inte bara sparar tillverkningskostnaden, men också sparar det ockuperade området av utrustningen och användningen av arbetskraft.


750 bw-min


Mäsken Tanken är uppdelad i en allt-i-ett-maskin och en delad maskin. Även om allt-i-ett maskin är enkel att använda, det finns många olika val som inte kan jämföras med en delad maskin. Utrustningen är lämplig för bryggeri, hem bryggeri, bar, hotell, etc., för utövare som kommer in i bryggeriindustrin från början.

Allt-i-ett maskin är enkel att använda, är billigt litet fotavtryck av ölbryggning utrustning det bästa valet. Brygg utrustning craft beer utrustning är mycket viktigt för kvaliteten på det färdiga öl, men det beror på kundens val. DEGONG öl utrustning kommer att ge dig den bästa lösningen.


750 文章 5-min


Om du vill starta ett nytt hantverk bryggeri, välkommen att kontakta mig. Eftersom vi vet vad du behöver.

Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867