Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Komplett ölbryggeriutrustning » Nyckelfärdig 2000L ölbryggningsutrustning för att producera kvalitetsöl och bryggerier från DEGONG leverantör

loading

Dela till:

Nyckelfärdig 2000L ölbryggningsutrustning för att producera kvalitetsöl och bryggerier från DEGONG leverantör

Öl kräver dessa ingredienser för bryggning: korrekt förberedd spannmålskorn (vanligtvis korn och majs eller ris), humle (vetenskapligt namn Humulus lupulus), rent vatten och bryggerjäst. Varje ingrediens kan påverka smak, färg, karbonering, alkoholhalt och andra subtila förändringar i öl.
manhål:
Brewhouse-kombination:
Värmemetod:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-2000l

 • DEGONG

 • 8438400000

Produktbeskrivning
2000L bryggerier för att producera kvalitets öl

Följande visar en uppsättning 2000L ölutrustning: Innehåller mashing system, jäsningssystem (källartank: jäsningstankar / brite tank / servering tank ...), kylaggregat, glykoltank snd mer anxu hjälputrustning.


Råmaterial

Öl kräver dessa ingredienser för bryggning: korrekt förberedd spannmålskorn (vanligtvis korn och majs eller ris), humle (vetenskapligt namn Humulus lupulus), rent vatten och bryggerjäst. Varje ingrediens kan påverka smak, färg, karbonering, alkoholhalt och andra subtila förändringar i öl.


Korn lagras noggrant och hanteras för att främja högsta kvalitet. Humle är en form av odlad fleråriga hampa, och de användbara delarna av vinstockarna, klibbiga konerna, utvecklas från blomningen. Ca 35 pund (16 kg) korn malt och 15 pund (7 kg) används för att göra varje 31-gallon fat öl. Stora mängder rent vatten är extremt viktiga, inte bara som en ingrediens, utan för att bibehålla renligheten hos bryggningsutrustningen. I öl kan vatten högt i kalk eller järn störa fermentationsprocessen och missfärga slutprodukten. Jäst är svampar, som är mikroorganismer som minskar sockerarter till alkohol genom jäsning. Vissa typer av bryggerjäst är nära bevakade affärshemligheter.

råmaterial

Råmaterial: malt, jäst, vatten och humle


Fullt mogna kornkorn är \"brant, \" eller blöts i kallt vatten tills de är helt mättade. Vattnet byts en gång om dagen, och efter 45-72 timmar placeras kornen i grunda tankar. Kornet är luftat och omrört, vilket medför att det grodas, frigör enzymer, såsom maltdiestas. Maltdiastas omvandlar stärkelserna i kornet till socker för jäsning. Så snart spirningen är tillräckligt komplett, vanligtvis sex dagar, är kornet rostad för att stoppa spiringprocessen. Den exakta punkten vid vilken rostningen börjar och slutar påverkar smakens smak och färg. Produkten vid denna tidpunkt kallas malt.

Mashing system

Maltet krossas med järnvalsar och överförs till mashtanken (eller \"tun \"). Denna tank är ett stort koppar eller rostfritt stålkärl som blandar malt med varmt vatten tills det är av grötliknande konsistens. Denna blandning kallas mos. Efter blandning med liknande framställda spannmålskorn ökar mashens temperatur inkrementellt från 100-170 ° F (38-77 ° C) så att enzymerna reagerar. Enzymerna bryter ner stärkelsen i kornet och omvandlar det till enkla sockerarter. Senare kommer jäst att omvandla sockerarterna till alkohol. När det är klart tillåts mosen att sitta ostörd så att de fasta ämnena kan gå ner till tankens botten.

nyckelfärdiga bryggeri-min

BryggeriBrewhouse-system med behållare och bidrag


Vätskan i mosen överförs till en annan tank som kallas en Lauter-tun. Detta åstadkommes genom att vätskan dras ut genom bottenskiktet av mashfastämnen, som fungerar som ett filter. Varmt vatten läggs till toppen av mashbehållaren för att skölja den återstående vätskan, nu kallad Wort, från mosen. De fasta resterna av kornet torkas och säljs av bryggeriet som djurfoder. Worten reser vidare till bryggkakorna, där den kokas för att sterilisera den, och där de noggrant beredda humleerna läggs till. Tillägget av humle är viktigt eftersom de bidrar till den bitterhet i öl. Brew Kettles är den mest imponerande utrustningen i processen. Ånga ger vanligtvis värmeenergin till bryggkakorna. Efter att bryggan är klar filtreras den färdiga worten igen och pumpas till fermentationstankarna.

Restaurang Brewery

2 ARM 2000L Fermentation Tanks för att servera restaurang


Jäsningssystem

I fermentationstankarna måste atmosfären noggrant kontrolleras för att förhindra att alla \"rouge \" bakterier störde jästen. Försiktigt underhållen jäst (ungefär ett pund per fatört) sättes till worten, och temperaturen hos blandningen minskas långsamt under en period av dagar till mellan 50 ° F och 60 ° F (10-15 ° C). I detta temperaturområde växer jästen, vilket förbrukar sockret i urtan och bubblor av koldioxidform. Wort har nu blivit öl. Den nya ölen filtreras och överförs en gång till i åldringskanorna, där temperaturen styrs vid 33 ° F (° C) i 2-24 veckor. Den kortare lagringstiden producerar en blek lager öl medan de europeiska lagren (kallad beerpiltner) åldras längre för att öka alkoholhalten.

pasteurizer

Ölpasteurizer för burkar och flaskor

Ölpasteurizer

Efter åldrande kan ölpastöriseras för att döda den återstående jästen och förhindra ytterligare alkoholproduktion. Detta åstadkommes genom uppvärmning av öl över 135 ° F (57 ° C).

Paket

Oavsett om det är förpackat i burkar, flaskor eller kegs, flyttas ölet alltid försiktigt genom labyrinten av rörledningar i tappningsområdet. Detta är för att bevara den naturliga karbonulationen. Under tappning används ytterligare koldioxidgas från fermentationsklarna för att förbättra ölens doft. Höghastighetsförpackningslinjer kan behandla tusentals fall av öl per dag, och med modern datoriserad kontroll kan inventeringen spåras i hela distributionsnätet. De flesta öl levereras från lokala distributörer som har inköpskontrakt med de stora bryggerierna.

nyckelfärdiga bryggeriutrustning-min

En serie bryggeri tankar för bryggning av öl


Låt oss förstå dina behov, och sedan ordna en lämplig prislista och de ritningar du behöver. För att fullständigt styra detaljerna i ditt projekt och bättre planering

få ett citat


Kontakta Alice idag

I vår utmärkta samling avbryggningsutrustning, Vi erbjuder våra kunder Premium Quality Microbrewery Equipment. Denna bryggeriutrustning är väl tillverkad av användningen av premiumkvalitetskomponenter, grundläggande material och sofistikerad teknik.


Alice DownroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867