Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Destilleriutrustning » Nya produkter 2021 Kina Pris 1000L Kommersiell destillationsutrustning för Gin Whisky Rom till salu

loading

Dela till:

Nya produkter 2021 Kina Pris 1000L Kommersiell destillationsutrustning för Gin Whisky Rom till salu

Degong kan designa, tillverka och installera destillationsutrustning som sträcker sig i kapacitet från 200l till 1000L. Still Pot kan göras i rostfritt stål, koppar eller en kombination av båda. Det finns ett stort antal alternativ att välja från beroende på tillgängliga tjänster och önskat karaktär. Uppvärmning kan vara från intern spole, yttre ångjacka eller yttre vattenbad. Botaniska ämnen kan tillsättas till vätskan och blandas med valfri mixer eller ånga infunderad antingen i en korg som är inbyggd i stillkolonnen eller i en separat korg. Återflöde kan justeras med LYE-rörvinkel.
Certifikat:
Material:
Värmemetod:
kolonnplattor:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-1000l

 • DGET

 • 8438400000

Produktbeskrivning

DEGONG DISTILLATION UTRUSTNING Huvudfunktion

 • Vilken storlek som helst

 • Anpassningstjänst

 • Teknik och teckningsstöd

 • Swirl Finish, satin finish eller spegel finish

 • Med vackert utseende och hög sanitär nivå.

 • Med CE, UL, PED, TUV, ISO-certifikat


750 dis-min

Destillationsutrustningskomponent

Fortfarande kruka med omrörare

Struktur: med jacka lager och isolering;

Top of Pot med Manway, inlopp, säkerhetsventil, termometer, tryckmätare och flytande returbackhål. Top med omrörare kan användas för att destillera någon tvätt, även tvättar full av fruktmassa eller kornmos kan uppvärmas i denna konfiguration av pannan utan någon Risk för bränning på botten av pot. Genom att ständigt agitera tvätten genom destillationskörningen, kan destilleriet spara 20% på den uppvärmning som krävs för att utföra destillationen.


750 dis2-min

Goose nacke

Det är tekniskt en expansionskammare, och det är vanligtvis en nästan sfärisk kupol som sitter direkt ovanpå pannan, det passerar genom ett relativt smalt passage sätt in i den större volymen av hjälm. Detta resulterar i en plötslig minskning av tryck, vilket hjälper till Håll tillbaka högre ~ kokande föreningar samtidigt som det tillåter önskvärda aromater och smaker att fortsätta upp kolumnen. Detta är nyckeln till att producera en riktigt utmärkt andar.


750 dis 详情 -min

Spritkorg

Glaskolonn, inuti med röd kopparfilterkorg.

Destilleringskolonn

Ångan från hjälmen stiger in i kolonnen, i vissa fortfarande konfigurationer, är kolonnen monterad direkt ovanpå hjälmen. När det inte finns någon hjälm är kolonnen monterad direkt ovanpå pannan. I vissa andra konfigurationer, till exempel två kolumn, är kolonnen placerad bredvid pannan, orsaken är att den fortfarande skulle stå för hög för de flesta faciliteter om kolonnen straxade ovanpå hjälmen, eller till och med ovanpå pannan. Inom kolumnen är bubbelkapslarna, stiger ångan upp röret under bubbelkapslarna och bubblor ut från under locket och genom den stående vätskan på varje bricka. Den stående vätskan överflödar på ett visst djup till nästa bricka nedan.

Dephlegmatorn

En återloppskondensor på toppen av destilleringskolonnen som skickar destillat tillbaka mot pannan, rörtypens värmeväxlare

Kondensor

Rörtyp värmeväxlare; Varmdampen kyles och kondenseras i vätska.

Stödbas / tank

Som sätts i botten av kolumnen som Cip-tank och längst ner på kondensorn som spiritlagertank. Inne i spiritlagertanken kan det också göra två små tankar till lagringshuvud och svans, totalt 3 lagertank för huvud, hjärta och svans.


750dis 细节 -min


Om du är intresserad av destillationsutrustning, kontakta mig fritt.

Degong downroad

Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867